Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

F-secure Transilvania Trip

25 Sty 2010, 19:53

Rozmów o programach antywirusowych jest już całkiem sporo, ale czasami ich producenci zajmują się też innymi rzeczami, np. F-secure to też (jak ja:)) fani nart i sponsorują fajną imprezę freeride'ową F-secure Transilvania Trip. Więcej o niej już można przeczytać na stronie imprezy theemotions.pl

Re: F-secure Transilvania Trip

13 Lut 2010, 14:54

no właśnie słyzałem o niej niedawno. nawet się zainteresowałem tym ;d bo mieszkam w Zakopcu i ci, co kręcą ten film to moi znajomi ;) http://www.youtube.com/watch?v=HfBSHiCjReI tu maci link z przygotowań ;)

24 Lut 2010, 21:22

o a teraz na tym blogu można już obejrzeć 1 część tego filmu. Czyli dojazd do Włoch. powiem wam, że aż zazdrość mnie bierze. ale bym sobie tak pojechał ;d;d w takiej ekipie i w takie miejsce! theemotions.pl

01 Mar 2010, 21:10

hehe no i drugą także ;p http://monterosa-theemotions.blogspot.com/
"Dziś, w drugim odcinku Monte Rosa Freeride Trip, pragniemy wam zaprezentować skromny wycinek tego co zastaliśmy poza trasami w Alagni. Każdy ma na koncie ciekawe linie, dropy i skręty robione w puchu. Jednak pozornie zbliżająca się wiosna to nie koniec "F-Secure The Emotions". Za oknem znowu zaczął sypać śnieg a my jesteśmy w ciągłych poszukiwaniach tej idealnej linii. Tymczasem zapraszam na kolejny odcinek "Searching For The Perfect Line"

jak dla mnei to by mi wystarczyła taka idealna linia ;p więcej nie potrzebuję ;pp

30 Mar 2010, 21:09

no fajny trip powiem wam ;d pojechałbym sobie tak z kumplami ;d może uda mi się w Alpy w tym roku wybrać ;p trzeba będzie się w takim razie rozejrzeć za jakimiś freeride zonami, bo się wkręciłem ;d hehe. zaraz powiem żonie o planach ale się wkurzy haha ;d

04 Kwi 2010, 21:26

no mówie. to jest naprawdę super impreza ;d ty na taki wyjazd bierz żonę ;d będzie ci taka wdzięczna, że nie będziesz mógł spać spokojnie ;d hehehe ;d
Wyślij odpowiedź