TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

FDM(Free Download Manager)-jak sciagac video,np. z YouTube?

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

FDM(Free Download Manager)-jak sciagac video,np. z YouTube?

Postprzez belladona123 » 15 Sty 2007, 17:11

PostUA:

Ok,jesli ktos ma te aplikacje(bardzo dobre komentarze w necie) i jest w niej biegly prosze o pomoc!!!Jest tam zakladka,w ktorej wpisuje sie adres URL!
Problem polega na tym,ze kiedy wpisze tam jakis adres wyswietla mi kilkanascie folderow,ale za cholere nie moge znalezc tego,gdzie jest interesujacy mnie filmik!!!
Jesli wiec ktos kiedys uzywal tego programu i wie jak to zrobic bede wdzieczny za podpowiedzi
Pozdrawiam Forumowiczow
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Paź 2006, 00:36
Miejscowość: Edinburgh

Postprzez niunka » 15 Sty 2007, 17:20

PostUA:

Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez belladona123 » 15 Sty 2007, 17:36

PostUA:

dzieki,ale znalem juz to!!!Dzieki Firefoxowi zapisywalem filmy ,a i owszem!!!Wiekszosc znich jednak miala nazwe pliku get_video i wtedy flv player nie chcial ich odtwarzac,tylko te z inna od powyzszej nazwy mogly byc odtwarzane!!!
Dlatego wlasnie sciagnalem FDM...i nie mam pojecia co dalej
Niemniej dzieki
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Postprzez Bozz » 15 Sty 2007, 17:52

PostUA:

Polecam VideoGet, który jest prosty w obsłudze i od razu zapisuje w odpowiednich .

Program do ściągania filmików z youtube , google video i około 50 innych serwisów. ściąga w formacie *avi, *mpg, *wmv

Sprawdź PW
Awatar użytkownika
Bozz
Moderator
Moderator

Dołączenie: 21 Sie 2006, 14:08
Miejscowość: 49°54' N 21°03' E
Pochwały: 20

Postprzez belladona123 » 16 Sty 2007, 14:21

PostUA:

dzieki,ale...wyskakuje mi jakis blad,program choc program,przyznaje,fajny DZIEKi za odzew
Awatar użytkownika
belladona123
Postujący
Postujący

Postprzez darkman » 17 Sty 2007, 17:14

PostUA:

Wchodzisz w Mój Komputer>Narzędzia>Opcje Folderów>Widok>Odznaczasz Ukryj rozszerzenia znanych typów plików. Jak ci wyskakuje okienko zapisz jako na końcu nazwy pliku dopisujesz .flv
darkman
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 28 Maj 2006, 12:17
Miejscowość: Kraków

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]