Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
15 Sty 2007, 17:11
Ok,jesli ktos ma te aplikacje(bardzo dobre komentarze w necie) i jest w niej biegly prosze o pomoc!!!Jest tam zakladka,w ktorej wpisuje sie adres URL!
Problem polega na tym,ze kiedy wpisze tam jakis adres wyswietla mi kilkanascie folderow,ale za cholere nie moge znalezc tego,gdzie jest interesujacy mnie filmik!!!
Jesli wiec ktos kiedys uzywal tego programu i wie jak to zrobic bede wdzieczny za podpowiedzi
Pozdrawiam Forumowiczow
15 Sty 2007, 17:36
dzieki,ale znalem juz to!!!Dzieki Firefoxowi zapisywalem filmy ,a i owszem!!!Wiekszosc znich jednak miala nazwe pliku get_video i wtedy flv player nie chcial ich odtwarzac,tylko te z inna od powyzszej nazwy mogly byc odtwarzane!!!
Dlatego wlasnie sciagnalem FDM...i nie mam pojecia co dalej
Niemniej dzieki
15 Sty 2007, 17:52
Polecam VideoGet, który jest prosty w obsłudze i od razu zapisuje w odpowiednich .
Program do ściągania filmików z youtube , google video i około 50 innych serwisów. ściąga w formacie *avi, *mpg, *wmv
Sprawdź PW
16 Sty 2007, 14:21
dzieki,ale...wyskakuje mi jakis blad,program choc program,przyznaje,fajny DZIEKi za odzew
17 Sty 2007, 17:14
Wchodzisz w Mój Komputer>Narzędzia>Opcje Folderów>Widok>Odznaczasz Ukryj rozszerzenia znanych typów plików. Jak ci wyskakuje okienko zapisz jako na końcu nazwy pliku dopisujesz .flv