TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Moim zdaniem siłą mocy i gameplay'em wygrywa PES , ale FIFA ma licencje i inne bajery (lepszy system rzutów wolnych , karnych).Takie jest moje zdanie.Chętnie poczytam wasze opinie na ten temat.
moim zdaniem tez pes jest duzo bardziej realistyczna gra nisz fifa zebe w pes strzelic bramke trzeba sie nameczyc a w fifie praktycznie z kazdej pozycji mozna bramke strzelic
DLa mnie FIFA rox... probowalem kiedyś grać w PES 6, ale nie wychodzilo mi. Sterowanie nie mogłem ustawić bo nie mam pojęcia co za co odpowiada na padzie.
PES rządzi wcześniej grałem w fifę 07 i znudziła mi się po 2 dniach kumpel namówił mnie na pesa ale ja niechętnie chciałem się przerzucić a tu się okazało że PES lepszy a jak sobie jeszcze orange ekstraklasa patch wgrasz i kitservery z modami to już w ogóle PES wymiata ja mam chyba ze 150 piłek wszystkie oryginalne buty i stadiony
W PESA grywam nie codziennie ale gram już 5 miesięcy i jakoś mi się jeszcze nie znudził