Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

Co lepsze ?

PES
11
73%
FIFA
4
27%

Razem głosów : 15

FIFA VS PES

20 Cze 2007, 14:42

Moim zdaniem siłą mocy i gameplay'em wygrywa PES , ale FIFA ma licencje i inne bajery (lepszy system rzutów wolnych , karnych).Takie jest moje zdanie.Chętnie poczytam wasze opinie na ten temat.

20 Cze 2007, 15:16

Zdecydowanie PES... FIFA to zręcznościówka (tiaa, wszystko zautomatyzowane) a PES to symulator...

14 Lip 2007, 13:11

moim zdaniem tez pes jest duzo bardziej realistyczna gra nisz fifa zebe w pes strzelic bramke trzeba sie nameczyc a w fifie praktycznie z kazdej pozycji mozna bramke strzelic

14 Lip 2007, 13:48

hmm wg mnie nie ma lepszej piłki niż PES :)

14 Lip 2007, 16:55

Fifa to banalna gra. Co w niej dobre to tylko licencje i tryb kariery ;] pes najlepszy. juz piszą o pro evo 2008

14 Lip 2007, 19:03

A co ma piernik do wiatraka :D ?

PES to jest "symulator" piłki nożnej na wysokim poziomie boże ile godzin Ja nad tą grą spędziłem :( .

Fifa to jest zaledwie zręcznościówka a taka furorę robi tylko dlatego że ma licencje na prawdziwe nazwiska i nazwy zespołów za co słono płaci :P .

14 Lip 2007, 20:49

No według mnie to PES też oczywiście lepszy i na niego zagłosuje ale fajnie sobie czasami pograć np. w FIFE 2002 :P

destyny napisał(a):A co ma piernik do wiatraka :D ?

Wiatrak Zapiernicza :wink:

14 Lip 2007, 21:49

destyny napisał(a):A co ma piernik do wiatraka :D ?

Wspólną mąke :)

DLa mnie FIFA rox... probowalem kiedyś grać w PES 6, ale nie wychodzilo mi. Sterowanie nie mogłem ustawić bo nie mam pojęcia co za co odpowiada na padzie.

Może z nowym PES'em zmienie decyzję, zobaczymy :)

14 Lip 2007, 23:41

Dla mnie Pes

15 Lip 2007, 10:50

PES rządzi wcześniej grałem w fifę 07 i znudziła mi się po 2 dniach kumpel namówił mnie na pesa ale ja niechętnie chciałem się przerzucić a tu się okazało że PES lepszy a jak sobie jeszcze orange ekstraklasa patch wgrasz i kitservery z modami to już w ogóle PES wymiata ja mam chyba ze 150 piłek wszystkie oryginalne buty i stadiony

W PESA grywam nie codziennie ale gram już 5 miesięcy i jakoś mi się jeszcze nie znudził :wink:

sprawdźcie te filmiki: :wink:
http://www.youtube.com/watch?v=oVXwFtjI6ls
http://www.youtube.com/watch?v=NRekWe9jOt8
Wyślij odpowiedź