TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

film avi

Tematy związane z obróbka, edycją, konwersją plików foto, audio oraz video.

film avi

Postprzez kokaz » 03 Sty 2007, 17:01

PostUA:

Czy mozna dokonać odwrócenia działań poprzednio wykonanych przez "kogoś tam". Konkrety mam film, który najprawdopodobniej został poddany kompresji, aby mniej "ważył". Odbyło sie to niestety kosztem jakości obrazu. Co mozna zrobić aby to poprawić? Dzięki za odpowiedz jak ktoś wie co z ty począć.
kokaz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2005, 23:32

Postprzez jonny » 03 Sty 2007, 17:08

PostUA:

Raczej niewiele. Z fatalnej kopi filmu można zrobić nawet DVD ,ale to bez sensu ,jakości i tak sie nie poprawi.
Skopanej kompresji nie naprawisz .
JPS
Awatar użytkownika
jonny
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 13 Lip 2006, 10:16
Miejscowość: Łódź

Postprzez kokaz » 03 Sty 2007, 17:15

PostUA:

jonny napisał(a):Raczej niewiele. Z fatalnej kopi filmu można zrobić nawet DVD ,ale to bez sensu ,jakości i tak sie nie poprawi.
Skopanej kompresji nie naprawisz .

ale moze jest jakiś kodek poprawiający jakość? no nie wiem bo przy niektórych filmach mam jakby podwójny obraz, niewyrażne kolory, a na górze "ekranu" sekwencje zielonych lub czerwonych lini równoległych.
kokaz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 26 Sie 2005, 23:32

Powróć do Obróbka Foto, Audio, Video

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Baidu [Spider], Bing [Bot]