Poszukuję filmu "Tylko mnie kochaj".
Nieważne czy podacie mi torrent czy link,ważne ,aby było.
UA:
UA:
P2P (od ang. peer-to-peer - równy z równym) - model komunikacji w sieci komputerowej, który gwarantuje obydwu stronom równorzędne prawa (w przeciwieństwie do modelu klient-serwer).
W sieciach P2P, każdy komputer może jednocześnie pełnić zarówno funkcję klienta, jak i serwera. W najpopularniejszej implementacji modelu P2P, jaką są programy do wymiany plików w Internecie każdy węzeł sieci (czyli komputer użytkownika) odgrywa rolę serwera przyjmując połączenia od innych użytkowników danej sieci, jak i klienta, łącząc się i pobierając dane z innych maszyn działających w tej samej sieci. Wymiana danych jest zawsze prowadzona bez pośrednictwa centralnego serwera. Sieć P2P charakteryzuje się także płynną strukturą, która zmienia się w zależności od tego jakie komputery są w niej aktualnie zalogowane.
UA:
UA:
siwy144 napisał(a):Na BearShare jest.
UA:
UA:
UA:
UA:
UA:
Hpest napisał(a):Oj gościu gościu. Ja od niedawna pobieram ten Film a mam już 1/4.
Oczywiście dzieki Bear Share. Ale dam Ci radę słabo go udostępniają, naprawdę słabiutko. Zdązyłem ściągnąc kilka innych filmów, a ten Naaadal się pobiera.
UA:
koles43 napisał(a):Jak masz eMule v0.46c to znajdziesz tam film Tylko Mnie Kochaj oczywiście do ściągnięcia ,Otwierasz eMule wpisujesz tytuł filmu ,szuka ,robisz pobiesz ijest twój.
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google Adsense [Bot]