Witam mam taki mały problem o tuż gdy próbuje zalogować się na stronę http://www.tele.play.pl ( ciekawa usługa wg. mnie ) i potwierdzić logowanie tzn uruchomienie mikrofonu mam taki okno OBRAZEK 1 a powinno być takie OBRAZEK 2 i takie właśnie otrzymuje w google chrom a w firefoxie nie, czy ktoś może mi powiedzieć w czym tkwi problem ???
OBRAZEK 1
1
OBRAZEK 2
2
Pytanie 2.0
Mam jeszcze jedno pytanie dotyczące innego zagadnienia mam laptopa i na nim jest system win 7 HP bez sp1 (tzn chodzi mi o dysk re-covery), aktualnie jest on zainstalowany, ale jeśli będę musiał zrobić format, to wszystko od początku będę musiał zainstalować, czy jeśli pobiorę sp1 na dysk i po formacie go zainstaluje, to czy wszystko będzie w porządku, bo przecież pomiędzy utworzeniem wersji systemu win 7 a win 7sp1 powstało wiele aktualizacji więc czy jeśli najpierw zainstaluje sp1 a potem aktualizacje Microsoftu to się jakieś błędy nie porobią itp. czy wszystko będzie w porządku.
Pytanie 3.0
Jak zrobić kopie dysku, żeby w razie czego można byłoby go szybko postawić, chodzi mi o wszystkie programy, które zainstalowałem na dysku. chodzi mi o to: system padł powiedzmy wkładam płytkę/lub z dysku ( tu chyba trzeba utworzyć partycję ??? ) uruchamiam start, instaluję się i wszystko jest win7 sp1+aktualizację + wszystkie programy: firefox, ccleaner itp.
Dziękuję za Pomoc.