Witam, to mój pierwszy post na tym forum.
Mój problem z komputerem (z zainstalowanym systemem Windows XP) polega na tym, że w ostatnim czasie zaczęły pojawiać się dziwne komunikaty, ostatnio przede wszystkim typu "Firefox.exe , zły plik obrazu, włóż dyskietkę instalacyjną" itp.). Co więcej, Skype zachowuje się w dziwny, losowy sposób, zazwyczaj nie pozwala na połączenie z powodu "Problemu z urządzeniem nagrywającym" (a to jest na pewno OK, sprawdzone). Poza tym, środowisko Windows samo w sobie nagle prezentuje się dla mnie nietypowo, np ze znikającymi etykietami itp, a system zamyka się wyjątkowo długo.
Ponieważ od poprzedniego formata minęło już sporo czasu, naturalne wydało mi się postawienie teraz systemu na nowo, ale...
O dziwo bardzo szybko po reinstalce objawy wróciły, w dokładnie tej samej formie
Przejrzałem podobne tematy na forach, również tym i w oparciu o 1 temat stąd postanowiłem przeskanować system programem Combofix (tu uwaga, nie byłem w stanie wyłączyć ręcznie na ten czas antywirusa Avast, bo system działa jak działa i po prostu 0 reakcji...)
Log końcowy z Combofix znajduje się pod poniższym linkiem:
http://wklej.eu/index.php?id=e1de3c1c56
Będę wdzieczny, jeśli ktoś pomoże / naprowadzi mnie na właściwą ścieżkę postępowania.
Pozdrawiam,
Robert