TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Na początku: niewiem czy to jest dobry dział.
Mój problem z FireFox'em polega na tym, że niewidze rozmów w ShoutBox'ie na niektórych forach. I mam pytanie: co mam zrobić aby widzieć ShoutBox?
nie masz zainstalowanej jakiejś wtyczki/programu blokującego reklam??
może masz problem z flashem spróbuj przeinstalować program (wykonaj przed tym kopię zakładek itp..)
Noto po problemie
Nic ci się z przeglądarką nie dzieje zainstaluj też najnowszy FF Nie widzisz rozmów w innych Shoutbox'ach ponieważ pewnie musisz być zalogowany aby je widzieć możliwe tez te ShoutBox jest "uszkodzony" i nikt nanim nic nie widzi.
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum