Posty, które nie nadają się do publikacji w innych działach.
04 Paź 2006, 18:00
Elo wszystkim.
Mam problem otuż stary kazał mi format C: i D: doszczętnie systemem plikó[url]NTFS I NIE MAM XP:/ na plycie tesh mam pytanie czy jak moj stary ma XP da sie przeniesc go na mojego kompa zebym go mial albo obraz plyty albo cos pomuzcie mi!!!!!![/url]
04 Paź 2006, 19:52
Czlowieku najpierw to ty sobie gdzies na brudno swoje mysli pozbieraj, zapisz, dziesiec razy przeczytaj czy to ma sens i dopiero pozniej na forum pisz.
07 Paź 2006, 00:11
tu masz wszyskto opisane jak zrobic wlasna instalke Windows XP!
http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=4227
a tak w ogole to nastepnym razem przeczytaj kilka razy to co napiszesz no i zastanow sie czy to ma "rece i nogi"
07 Paź 2006, 10:20
Nieda sie przeniesc XP z kompa na kompa ani zrobic obrazu zeby dzialal na innym kompie.
07 Paź 2006, 22:42
jak to nie? mozna zrobic swoja instalke windowsa no i wgrywac ja na inne kompy, przynajmniej tak mi sie wydaje
08 Paź 2006, 19:07
benek-b12 napisał(a):jak to nie? mozna zrobic swoja instalke windowsa no i wgrywac ja na inne kompy, przynajmniej tak mi sie wydaje

A w jaki sposon zrobisz ta instalke Windowsa ?
08 Paź 2006, 20:57
no nie wiem, Niunka sama kiedys pisalas jak sie robi wlasna instalke windowsa. Jak sie ja zrobi to dlaczego nie mozna by bylo jej isnstalowac na innym kompie?
09 Paź 2006, 11:57
No jak nie wiesz to chociaz czytaj dokladnie co napisalam.
niunka napisał(a):Po instalaci nLite wystarczy go uruchomic wskazac katalog z Windowsem (windows musi byc rozpakowany nie obraz ISO) i mozemy modyfikowac naszego Windowsa.