TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

format xp

Tematyka związana z produktami firmy Microsoft.

format xp

Postprzez mlody016 » 11 Kwi 2008, 18:30

PostUA:

Witam! Mam mały problem mam dwa kompy ale z powodu remontu podłączony do sieci jest tylko jeden. Chciałbym przełożyć dysk twardy z tamtego kompa który stoi do tego który jest na chodzie. Problem jest że na obydwóch są XP... Mogę zrobić tak żeby sformatować ten dysk nie tracąc z niego danych z innych partycji i zostawić na koniec tylko jeden system?? Jak go podłączyć jako master czy raczej sleave??
mlody016
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Maj 2007, 17:29
Miejscowość: Kamień

Postprzez Dawid255151 » 11 Kwi 2008, 20:58

PostUA:

Podłącz jako master
Mogę zrobić tak żeby sformatować ten dysk nie tracąc z niego danych

Możesz tak zrobić instalując system na system i podczas uruchomienia komputera będziesz wybierać system.
Ale przekładając dysk z innego kompa do drugiego to komputer będzie ci prawdopodobnie robił bluscreny i wtedy to format raczej.
Awatar użytkownika
Dawid255151
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 04 Lis 2007, 18:37
Pochwały: 2

Powróć do Microsoft Windows

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników