UA:
UA:
UA:
ksysumen napisał(a):To nieprawda.
Po prostu straszą po 2formatach może ale po jednym tez im jest ciężko, ja kiedyś miałem taki dysk i też był sprawdzany ale to dluga historia, ale po 2 formatach nic nie odzyskali więc się nie martw.
UA:
UA:
UA:
ksysumen napisał(a):niunka za kogo ty mnie masz co myślisz ze ty tu jedyna sie najelepiej znasz na oglądałas się za duzo filmów sensacyjnych i wierzysz w bajki po sformatowaniu (zerowaniu) nie można odzyskać danych z dysku.
UA:
ksysumen napisał(a):niunka za kogo ty mnie masz co myślisz ze ty tu jedyna sie najelepiej znasz na oglądałas się za duzo filmów sensacyjnych i wierzysz w bajki po sformatowaniu (zerowaniu) nie można odzyskać danych z dysku.
UA:
UA:
LucaS napisał(a):Zniszczenie fizyczne nawet nie do końca daje pewnośc. Np przewiercenie wiartarką - fachowcy potrafią odzyskać te dane, które nie są przewiercone
Najlepiej zakupić bardzo silny magnes (chyba neodymowy nie jestem pewien) który ma taką siłe, że wszystko ci w dysku powygina, tak go uszkodzi, ze nie ma szans na odzyskanie czegos tam z tegoNo ale są od magnesu z innym sprzętem z dala bo wszystko zniszczy
UA:
UA:
UA:
destyny napisał(a):Dokładnie nigdy nie dowiemy się jakim sprzętem i jaki programami dysponuje takie " laboratorium" do odzyskiwania danych z różnych nośników. Mi się wydaje że odzyskanie danych po sformatowaniu dysku nawet 9razy to jest dla nich bułka z masłem
.
Pozdrawiam, P.S. całe szczęście nie bede już musiał czytać postów tego analfabety......
UA:
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]