TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

FREE GRY DZWONKI TAPETY ITD - wszystkie tele -no może prawie

Tematy związane z telefonią komórkową.

Co sądzisz o stronce z posta???

Cool, o to chodzi
3
60%
Ujdzie, liczyłem na więcej
1
20%
Do bani, nic ciekawego
1
20%

Razem głosów : 5

FREE GRY DZWONKI TAPETY ITD - wszystkie tele -no może prawie

Postprzez kosu82 » 01 Sie 2006, 23:03

PostUA:

Poskakałem troszkę po forum i wiecie... chciałem pomóc, dlatego parę razy podałem na poszczególnych postach adres pewnej stronki wap, z której można konkretnie dopasić swój telefonik i to prawie za free, bo jedyne za co zapłacimy to za połączenie z internetem bądź za ilość przesłanych danych w przypadku GPRS.

ALE DOŚĆ!!! Ztwierdziłem że odpowiadanie dziesięć tysięcy razy na to samo pytanie mija się z celem, dlatego też postanowiłem walnąć odrębny temat.

PANIE, PANOWIE, SZLACHTA!!! NA TEJ STRONCE ZNAJDZIECIE WSZYSTKO TO CO DOPASI WASZ TELEFON!!! Gry Java, polifonię, mp3, imy, amr, tapety, animacje a nawet dzwonki-wklepy do starych modeli nokii. I to wszystko prosto z komórki, bez programów P2P i kabli, portów podczerwieni czy bluetooth.

A więc prosto z komóry walcie w adres:

http://wap.wpg.pl/ar2r

A jak się spodoba, to walnijcie tu jakiś opis, żeby ten post był raczej gdzieś na wieszchu i a może dzięki temu rzadziej będą się pojawiały te same pytania na forum.
Ostatnio edytowany przez kosu82, 28 Lut 2007, 12:59, edytowano w sumie 1 raz
kosu82
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Lip 2006, 23:25
Miejscowość: Wałbrzych
Pochwały: 2

Postprzez lolexander » 01 Sie 2006, 23:18

PostUA:

COOL wypsa zejefajan stronka, bomba extra wielki super git najwiekszy wypasik, extra coolowa odjazdowa stronke ;)
10/9
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez LucaS » 01 Sie 2006, 23:24

PostUA:

pełen wypas :razz: normalnie super hyper mega odjazdowa :!: 8)

:D
Było, minęło...
LucaS
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 11 Maj 2006, 21:45
Pochwały: 7

Powróć do Telefonia komórkowa - GSM, UMTS, WiMAX, LTE

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]