TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
tak jak najbardziej! jesli twoj znajomy dostanie slota to bardzo szybko zaczyna od ciebie sciagac dany plik
Sciaganie jest uzaleznione od slota. po to stoi sie własnie w kolejce zeby dostac slot i móc zaczac sciagac.
Emule ma dosyc duzo opcji zeby dany plik dosyc szybko został wysłany lub zeby dana osoba dosyc szybko dostała dany plik.
Poczytaj sobie o priorytecie relese i opcji PowerShare (ale nie pamietam czy ona jest dostepna w wersji standart czy tylko w poszczegolnych modach )
Zajrzyj sobie w poradnik gdzie jest opisany system kredytowania. i tam powinienes dostac interesujace cie informacje
No tak ale jak mam np. Low-ID da rade tesh sobie wysylac friend sloty???
I czy transfer wzrosnie na maxa czy jak????
Jeszcze mam prosbe,mianowicie chcem sobie porty przekierowac na routerze na emule a nie znam hasła i nazwy użytkownika,zeby sie zalogowc do strony pls pomużcie
jesli masz low id to sciagasz tylko od userów ktorzsy maja high!
analogicznie jesli dasz userówi slota to on go wykorzysta tylko wtedy kiedy bedzie mial high id
w innym przypadku dawanie slota nic nie da
jesli nie znasz hasla i nazwy usera to raczej nic nie poradzisz.
a jesli je poznasz to odezwij sie podam ci stronke do konfiguracji pposzczegolnych routerów pod emule
ta jasne!!
no chyba ze ze 3/4 plików jest ustawione na reles, a własciwy plik znajduje sie z niskim priorytetem to moze i sa kłopoty.
ale w innym oprzypadku nie ma takiej mozliwosci.
Sprawdziłem dzisjaj po raz 2. przez niektorych userow zaczynam sadzic ze to co pisze o emule jest nieprawda i sprawszam kazda rzecz po 2 czy 3 razy ale jeszcze jak dotat sie moaj wiedza mnie nie zawiodla.
Niezle historie dzieja sie w waszych mułkach. az niechce sie w to wierzyc
ta jasne w ciagu godzinygdzie to przeczytałes ??
ja sprawdzalem dziaja 3 razy dla upewnienia sie jeszcze czas dostepu usera z kolejki do momentu pobierania pliku max 50 sekund !!
nie przeczytalem tylko wiem z własnego doswiadczenia, eMule wysyla zapytanie o miejsce w kolejce co pół godziny, często za pierwszym razem nie przyznawalo mi slota i czekałem na drugie zapytanie, stąd mowie, że to może trwac do 60 minut