TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

front page zły język

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

front page zły język

Postprzez pantik » 04 Maj 2006, 16:58

PostUA:

HEJ MAM DOść SPORY PROBOLEM PONIEWAZ PISZE SOBIE STRONKE WłASNA WCZEśNIEJ PISAłEM JA W FRONT PAGE EXPRESS ALE ZAINSTALOWAłEM SOBIE OFFISA I TERAZ Ją PRZEROBIłEM Z FRONT PAGE EXPRESSA NA FRONT PAGE 2000 (TEN CO JEST W OFFISIE 2000) NIESTETY JEST ON PO ANGIELSKU, A LEPIEJ BY SIE ROBIłO NA POLSKIEJ WERSJI. CZY ISTNIEJE JAKIS PATCH ALBO PLIK Z POLSKą WESJą DO TEGO PROGRAMU???? A MOZE MA KTOś FRONT PAGE 2000 PO POLSKU TO BYM JAKIS PLIK Z JęZYKIEM POLSKIM DOSTAł WTEDY OD KOGOS??? POKMóZCIE
Awatar użytkownika
pantik
Postujący
Postujący

Dołączenie: 24 Kwi 2006, 17:34

Postprzez luck_j » 05 Maj 2006, 16:07

PostUA:

Ja w sumie czasem też wspomagam się programem Frnot Page przy robieniu stronek, ale nie polecam go jako główny program do robienia stron. A tak odpowiadając na Twoje pytanie to powiem ci że jest jakaś polska wersja ale jest również strasznie okrojona. Ja kiedyś koledze pomagałem przy jego stronce i on to miał, nie wiem skąd więc nie podpowiem ci gdzie znajdziesz. To tyle co mogę ci pomóc, ale naprawdę nie opłaca się poświęcać czasu na szukanie tego.
Awatar użytkownika
luck_j
Postujący
Postujący

Dołączenie: 09 Mar 2006, 01:06

Postprzez lolexander » 05 Maj 2006, 19:21

PostUA:

na 2 raz nie zapomnij wylaczyc capsa...
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12