TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Zainstalowałem program do komponowania muzyki Fruity loops 6. Niestety , jest w wersji demo. Nie można zapisac tego co sie skomponowało.Do tej pory działałem i komponowałem muzykę na FL 5. Chciałbym zmienić cos w swojej pracy i chce uruchomić FL6. Co musze jeszcze zainstalować? Moja praca to komponowanie muzyki.Prosze o pomoc. Napewno odwdziecze sie
ale to jest profesjonalny program a nie to co E Jay albo Music maker albo inny chłam rok albo dwa lata i wszystko opanujesz zajrzyj na pietia.go.pl tam znajdziesz kilka ciekawych rzeczy na temat FL
Ostatnio edytowany przez JEDREK, 14 Sie 2006, 11:16, edytowano w sumie 1 raz
miałem kiedyś FL pełną wersje
ale program nie przypadł mi do gustu, strasznie trudny do połapania się, moze jakbym siedział dłużej nad nim to by coś z tego wyszło, ale te moje lenostwo
używamam innych programów do mixowania, np MixVibes ale tylko pełną wersje, najlepiej 3.11
heh. ja mam FL 6.0.8 oczywiście oryginalny
ale bawie sie tez w programistę
i pytam czy ktoś ma flreg do tego bo ten co ściągnąlem nie aktywuje
np. jakby uploada jeszcze gdzies wrzucił
rozmontuje popróbuje i pirata zlikwiduje:D