TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Gadu-Gadu - nie można zmienić statusu

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Gadu-Gadu - nie można zmienić statusu

Postprzez Piskorz » 14 Lis 2008, 13:14

PostUA: Opera/9.60 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1


Był już taki sam temat, i to ja byłem autorem tego postu.
viewtopic.php?f=2&t=15595

Problem jest podobny, tyle że GG nie działa mi już od tygodnia, odwiedziłem stronę Monitor Serweró Gadu-Gadu, używałem nawet programu GG Serwer Changer 7.1 PL, ale dalej nie działa.
Znowu coś u nich wysiadło?? czy może coś z moim kompem??
I'll be the greatest fan of your life
Windows Xp Home Edition + Service Pack 3
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 1.66GHz
Dysk fizyczny: TOSHIBA MK1646GSX (149 GB, IDE)
Stacja Dysków: MATSHITA DVD-RAM UJ870PC
Karta wideo: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (128 MB)
Karta sieci bezprzewodowej: Intel(R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection
Awatar użytkownika
Piskorz
Postujący
Postujący
 
Posty: 340
Dołączenie: 22 Mar 2008, 09:36
Pochwały: 5

Re: Gadu-Gadu - nie można zmienić statusu

Postprzez destyny » 15 Lis 2008, 00:49

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4


A próbowałeś przez tlena się połączyć? Wtedy będzie jasność czy tylko w gg coś się powaliło czy może na całej lini coś leży....
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
 
Posty: 1807
Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Re: Gadu-Gadu - nie można zmienić statusu

Postprzez Piskorz » 15 Lis 2008, 08:31

PostUA: Opera/9.60 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1


nie mam tlena, używam tylko GG, no i Skypa ale on działa.
I'll be the greatest fan of your life
Windows Xp Home Edition + Service Pack 3
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 1.66GHz
Dysk fizyczny: TOSHIBA MK1646GSX (149 GB, IDE)
Stacja Dysków: MATSHITA DVD-RAM UJ870PC
Karta wideo: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (128 MB)
Karta sieci bezprzewodowej: Intel(R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection
Awatar użytkownika
Piskorz
Postujący
Postujący
 
Posty: 340
Dołączenie: 22 Mar 2008, 09:36
Pochwały: 5

Re: Gadu-Gadu - nie można zmienić statusu

Postprzez destyny » 15 Lis 2008, 12:00

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.0.4) Gecko/2008102920 Firefox/3.0.4


A może masz jakąś zaporę i przypadkiem zablokowałeś definicję dla Gadu-Gadu... ??


Autor postu otrzymał pochwałę
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
 
Posty: 1807
Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Re: Gadu-Gadu - nie można zmienić statusu

Postprzez Piskorz » 15 Lis 2008, 16:05

PostUA: Opera/9.60 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1


w Panelu Sterowania>centrum zabezpieczeń mam włączoną zaporę systemu windows ale to na pewno nie to bo cały czas to jest włączone i GG działało.
Mam Avasta, czy możliwe jest żeby to on blokował GG??
chociaż wcześniej wszystko działało.
w panelu sterowania>zapora systemu Windows w zakładce wyjątki mam zaznaczone żeby nie blokowało GG.
Image

po prostu nie mogę się zalogować
I'll be the greatest fan of your life
Windows Xp Home Edition + Service Pack 3
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 1.66GHz
Dysk fizyczny: TOSHIBA MK1646GSX (149 GB, IDE)
Stacja Dysków: MATSHITA DVD-RAM UJ870PC
Karta wideo: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (128 MB)
Karta sieci bezprzewodowej: Intel(R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection
Awatar użytkownika
Piskorz
Postujący
Postujący
 
Posty: 340
Dołączenie: 22 Mar 2008, 09:36
Pochwały: 5

Re: Gadu-Gadu - nie można zmienić statusu

Postprzez Piskorz » 15 Lis 2008, 16:31

PostUA: Opera/9.60 (Windows NT 5.1; U; pl) Presto/2.1.1


już działa, odinstalowałem GG, usunąłem wszystkie pliki.
ściągnąłem program i zainstalowałem jeszcze raz.
wcześniej próbowałem zainstalować jeszcze raz ale i tak nie działało.
może po prostu był jakiś błąd programu??
bo po ponownym ściągnięciu działa.
dzięki za pomoc.
I'll be the greatest fan of your life
Windows Xp Home Edition + Service Pack 3
Procesor: Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5450 1.66GHz
Dysk fizyczny: TOSHIBA MK1646GSX (149 GB, IDE)
Stacja Dysków: MATSHITA DVD-RAM UJ870PC
Karta wideo: Mobile Intel(R) 965 Express Chipset Family (128 MB)
Karta sieci bezprzewodowej: Intel(R) Pro/Wireless 3945ABG Network Connection
Awatar użytkownika
Piskorz
Postujący
Postujący
 
Posty: 340
Dołączenie: 22 Mar 2008, 09:36
Pochwały: 5


Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]