UA:
paolo napisał(a):jezeli jest odzew dana osoba pozostaje przy komputerze....
UA:
Wikipedia napisał(a):Ping to nazwa programu używanego w sieciach komputerowych TCP-IP (takich jak Internet). Przeprowadza on podstawowy test sprawdzający czy określony host działa prawidłowo i czy istnieje prawidłowe połączenie pomiędzy hostami testującym i testowanym. Umożliwia on także sprawdzenie jaka część pakietów przesyłanych pomiędzy tymi dwoma hostami jest gubiona oraz jaki jest czas ich przesłania.
UA:
w0nski napisał(a):wiem jak można sprawdzić czy ktoś się ukrywa, wystarczy kliknąć na ikonkę mikrofonu w prawym dolnym rogu, tak żeby się pokaza dostępność audio, to działa tylko w najnowszej wersji
pa0l0 napisał(a):żeby sprostać Twoim wymaganiom, jedynym wyjściem jest zainstalowanie keyloggera, ale i to może nie wystarczyc, bo akurat dana osoba może ogladać film:D:
UA:
wonski napisał(a):wiem jak można sprawdzić czy ktoś się ukrywa, wystarczy kliknąć na ikonkę mikrofonu w prawym dolnym rogu, tak żeby się pokaza dostępność audio, to działa tylko w najnowszej wersji
UA:
UA:
1jaa napisał(a):wonski napisał(a):wiem jak można sprawdzić czy ktoś się ukrywa, wystarczy kliknąć na ikonkę mikrofonu w prawym dolnym rogu, tak żeby się pokaza dostępność audio, to działa tylko w najnowszej wersji
W wersji 7.1 czy 7.5 ?
Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników