UA:
.
UA:

UA:
destyny napisał(a):Ufff cale szczescie ze nie ma skaneru internetowego bo jak mi adi na ambicje wjechal to chyba z 40 minut w google szperalem. PP co do skutecznosci aviry sie nie wypowiadam bo nie mialem , slyszalem ze ponoc mks_wir dobry jest ?

UA:
pp3088 napisał(a):Hpest napisał(a):O ile Avir'a ma skaner ON-Line
Masz racje pomyliłem się. Nie wiem czemu brechtasz się z Aviry skoro od avasta jest na setke lepsza, a z Kasprem może rywalizować.
cokolwiek to znaczy, nie neguje Antywira Avir’y, nie korzystam z Anty wirusów, a tym bardziej z tego, ponieważ jeszcze go nie używałem, chodź w niedalekiej przyszłości sprawdzę, póki co Anty-Vir w moim systemie jest zbędny i na razie nie planuje testów. Pzdr. 

UA:

UA:

UA:
Hpest napisał(a):pp3088 napisał(a):Hpest napisał(a):O ile Avir'a ma skaner ON-Line
Masz racje pomyliłem się. Nie wiem czemu brechtasz się z Aviry skoro od avasta jest na setke lepsza, a z Kasprem może rywalizować.
Brechtamcokolwiek to znaczy, nie neguje Antywira Avir’y, nie korzystam z Anty wirusów, a tym bardziej z tego, ponieważ jeszcze go nie używałem, chodź w niedalekiej przyszłości sprawdzę, póki co Anty-Vir w moim systemie jest zbędny i na razie nie planuje testów. Pzdr.

UA:
?
UA:
pp3088 napisał(a):Hpest napisał(a):pp3088 napisał(a):Hpest napisał(a):O ile Avir'a ma skaner ON-Line
Brechtamcokolwiek to znaczy, nie neguje Antywira Avir’y, nie korzystam z Anty wirusów, a tym bardziej z tego, ponieważ jeszcze go nie używałem, chodź w niedalekiej przyszłości sprawdzę, póki co Anty-Vir w moim systemie jest zbędny i na razie nie planuje testów. Pzdr.
brechtasz=smiejesz się z tego w perfidny sposób
Swoją drogą pamiętam jeden z twoich postów sprzed 5 miesięcy o ataku SpySheriffa. Więc wiesz taki spyware to pryszcz, ale jak dojdą rootkity i backdoory to będzie ostro. O win.32.sality nie wspominając.
ale mniejsza z tym pp3088 jaki post ? Coś kojarzę, ale nie wiem konkretnie, o który chodzi, wiele tego.
teraz to wiem.

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Illidan