TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Gadu Gadu

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Postprzez +ADI+ » 14 Lis 2006, 12:43

PostUA:

myślę że gdyby poszukać googlem to byś znalazł...
Awatar użytkownika
+ADI+
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Wrz 2006, 21:06

Postprzez destyny » 14 Lis 2006, 12:47

PostUA:

Mysle wlasnie ze nie moge znalesc :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez Hpest » 14 Lis 2006, 19:03

PostUA:

O ile Avir'a ma skaner ON-Line :lol:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez pp3088 » 14 Lis 2006, 20:14

PostUA:

Hpest napisał(a):O ile Avir'a ma skaner ON-Line :lol:

Masz racje pomyliłem się. Nie wiem czemu brechtasz się z Aviry skoro od avasta jest na setke lepsza, a z Kasprem może rywalizować. :roll:
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Sie 2006, 23:59
Miejscowość: Szczecin

Postprzez destyny » 14 Lis 2006, 21:18

PostUA:

Ufff cale szczescie ze nie ma skaneru internetowego bo jak mi adi na ambicje wjechal to chyba z 40 minut w google szperalem. PP co do skutecznosci aviry sie nie wypowiadam bo nie mialem , slyszalem ze ponoc mks_wir dobry jest ?
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez pp3088 » 14 Lis 2006, 22:05

PostUA:

destyny napisał(a):Ufff cale szczescie ze nie ma skaneru internetowego bo jak mi adi na ambicje wjechal to chyba z 40 minut w google szperalem. PP co do skutecznosci aviry sie nie wypowiadam bo nie mialem , slyszalem ze ponoc mks_wir dobry jest ?

Avira w kategorii ilość pożeranej pamięci/wydajnośc napewno jest najlepsza. Ma bardzo dużą bazę wirków i symatyczny interfejs. Cechuje ją dobra heurystyka, ale tez nei za przesadana jak u avasta. Jednym słowem dla mnie cód, miód i orzeski, chociaż każdy ma swojego faworyta.

Co do mks wir, to nei znam nikogo kto by go miał. Zauważyłem go jedynie u ludzi zapodających logi, widocznie nie był cudotwórcą.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Hpest » 15 Lis 2006, 00:39

PostUA:

pp3088 napisał(a):

Masz racje pomyliłem się. Nie wiem czemu brechtasz się z Aviry skoro od avasta jest na setke lepsza, a z Kasprem może rywalizować. :roll:

Brechtam :P cokolwiek to znaczy, nie neguje Antywira Avir’y, nie korzystam z Anty wirusów, a tym bardziej z tego, ponieważ jeszcze go nie używałem, chodź w niedalekiej przyszłości sprawdzę, póki co Anty-Vir w moim systemie jest zbędny i na razie nie planuje testów. Pzdr. :)
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

gg

Postprzez konan12 » 15 Lis 2006, 14:52

PostUA:

Mam to samo : Dziś rano wchodze na gg i kolego przesłał mi jakiegos linka klikam w nie go , sieidze hwile na kompie , i musiałem zresetować kompa . Po resecie włanczam gg . A tam ze hasło zostało podanie i wpisuje to hasło kture mam a wiem jakie mam daje zeby wysłali na emaila a tam ze mam złego emaila ... Skanuje awastem i nic nie wykrył skanuje Ad-Aware i też nic
i wkońcu prubowałem tak i musiałem zmienic nr gg ... da sie jakoś odzyskać tamten nr ???
Awatar użytkownika
konan12
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Lis 2006, 14:43

Postprzez destyny » 15 Lis 2006, 15:20

PostUA:

Po 1 nie mowie ze jestem jakis tam polonista bo nie jestem , ale kurde czlowieku podstawy ortografi chyba znasz?

Napisz do gadu-gadu team , emeil z towim problem podaj swoj nr gg i czekaj na odpowiedz.
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez pp3088 » 15 Lis 2006, 16:39

PostUA:

Hpest napisał(a):
pp3088 napisał(a):

Brechtam :P cokolwiek to znaczy, nie neguje Antywira Avir’y, nie korzystam z Anty wirusów, a tym bardziej z tego, ponieważ jeszcze go nie używałem, chodź w niedalekiej przyszłości sprawdzę, póki co Anty-Vir w moim systemie jest zbędny i na razie nie planuje testów. Pzdr. :)

brechtasz=smiejesz się z tego w perfidny sposób :D

Swoją drogą pamiętam jeden z twoich postów sprzed 5 miesięcy o ataku SpySheriffa. Więc wiesz taki spyware to pryszcz, ale jak dojdą rootkity i backdoory to będzie ostro. O win.32.sality nie wspominając.
Awatar użytkownika
pp3088
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez destyny » 15 Lis 2006, 16:42

PostUA:

Hpest , jak u Ciebie anty_wir jest zbędny to powiedz mi czym Ty komputer zabezpieczasz ? Tylko mi nie mów że niczym :) ?
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Postprzez Hpest » 15 Lis 2006, 17:33

PostUA:

pp3088 napisał(a):
Hpest napisał(a):
pp3088 napisał(a):

brechtasz=smiejesz się z tego w perfidny sposób :D

Swoją drogą pamiętam jeden z twoich postów sprzed 5 miesięcy o ataku SpySheriffa. Więc wiesz taki spyware to pryszcz, ale jak dojdą rootkity i backdoory to będzie ostro. O win.32.sality nie wspominając.

Pierwsze słyszę nie ma takiego słowa :P ale mniejsza z tym pp3088 jaki post ? Coś kojarzę, ale nie wiem konkretnie, o który chodzi, wiele tego. :roll: Ehh spyware to pryszcz :) teraz to wiem.

destyny Głównie ZoneAlarm Pro 8) plus SpyBot dla ewentualnego Spyware - którego i tak nie ma. Niczym, a to dobre. :lol:
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Poprzednia

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Illidan