Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.
Wyślij odpowiedź

23 Kwi 2006, 22:47

niunka napisał(a):A ja ci mowie ze musi dzialac,tylko najpierw po odinstalowaniu gg dobrze posprzataj po niej tzn wyczysc wpisy w rejestrze po gg i pousuwaj wszystkie foldery po gg i zawartosc folderu temp,dopiero wtedy zainstaluj wersje 6 i bedzie dobrze.

ZROBIŁAM TAK KILKA RAZY I NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co się mogło stać

24 Kwi 2006, 02:09

sara napisał(a):
niunka napisał(a):A ja ci mowie ze musi dzialac,tylko najpierw po odinstalowaniu gg dobrze posprzataj po niej tzn wyczysc wpisy w rejestrze po gg i pousuwaj wszystkie foldery po gg i zawartosc folderu temp,dopiero wtedy zainstaluj wersje 6 i bedzie dobrze.

ZROBIŁAM TAK KILKA RAZY I NIE DZIAŁA!!!!!!!!!!!!!!!!
Nie wiem co się mogło stać

Czyściłaś rejestr systemu ?? Bo wydaje mi się, że kasowałaś jedynie foldery GG :).

19 Maj 2006, 10:29

Hej Sara!!!Wiesz co przyszło mi do głowy???Ano zastanówmy się jeszcze nad jedną przyczyną...dlaczego nie mogłąś zalogować się w gg,sam program działa!!!To bez dwóch zdań w końcu nawet "puszcza Ci oczko" Mryga no nie???Więc zastanów się jeszcze nad jedną rzeczą...jakich programów o charakterze zaporowym używasz,patrz ustawienia...być może nie ty je pozmieniałaś?Ja niestety też miałam podobny problem...i to zmienione opcje w NortoniInternetSecupity( w tym odznaczenie polecenia "always allow ...connect..." )z tym dokładnie programem łączenie mi uniemożliwiało...Sprawdź to...Przecież rezygnacja to jest ostateczne rozwiązanie!!!

ps.ten wpis pozostawiam nietknięty (ze względu na jego niewinność)

15 Lip 2006, 01:39

zainstaluj sobie gg wersi 6 z nim niema problemow
narka

27 Lip 2006, 11:26

To Zrubcie sobie prowily na Windowsie słasne i tam zróbcie sobie hasła i w tedy jesk ok!! :D Ja tak mam i jest fajnie a jak nie to ściągnij sobie gg 7.5 i tam sie zaloguj żeby ci radio chodziło i po zalogowaniu w tedy będziesz mogła dopiero ściagnac tez jest dobre :D

Pozdro!!! :grin:
Wyślij odpowiedź