UA:
UA:
UA:
LucaS napisał(a):co ty sie chłopie zakochałęs w niejpoza tym jest juz taki temat to po co piszesz drugi
Wystarczylo z szukajki skorzystac
CO za ludzie
Nie ma jej bo pewnie spłoszyli ją tacy mAŁo wychowani ludzie jak ty i nie ma ochoty tego czytac
Czytam ostatnio twoje posty i co drugi z wulgaryzmami
Opanuj sie
pozdrawiam
UA:
kiedys bylo lepiej....
przeszkadza ci to?
to masz pecha!
oj co sie stalo z tymi ludzmi na forum, oj co sie stalo!?
UA:
na safari podejrzewam
co ty sie chłopie zakochałęs w niej n
Nie ma jej bo pewnie spłoszyli ją tacy mAŁo wychowani ludzie jak ty i nie ma ochoty tego czytac
tu sie zgodze mimo ze jestem tu nie dlugo ale wczesniej nie było takiego chamstwa, prostactwa itp.
kuba88, 88 to rocznik ? jak tak to wstydze sie za takich ludzi jak TY
Masz rację, kiedyś było lepiej, bo Ty przestałes zaglądać i pisać, ale wróciłeś i jest poprostu chamsko na tym forum
Przestali zaglądać bo nie chcieli czytać twoich niekulturalnych, aroganckich, chamskich, prostackich postów
smiałbym gdyby admin forum wreszcie zaczął działać i dał ci bana n
i będziesz miał pecha Laughing
pzdr all (prócz kuby)
UA:
iwan10 napisał(a):.................pzdr all (prócz kuby)
To jest szczyt chamstwa!!!
Pzdr all (takze dla LucaS'a)
UA:
10 to nie rocznik i nie ma zwiazku z wiekiem. Niewiem czemu uwazasz młodszego za głupszego. Nikt nie jest doskonały.
Nie powiesz ze to forum zadzi sie samo. admini tu zagladaja, o to sie nie martw. Oni sobie poradza bez twoich rad. A jak masz jakies ale zwiazane z tymi tekstami to napisz do admina na pw.
Ty zato jestes bardzo wychowany. Nadrabiasz za nas wszystkich, nie ma co.
UA:
bla bla blaa
czytanie ze zrozumieniem.Nigdzie nie napisalem, że uwazam iz mlodszy to glupszy
gdzie cie obraziłem n hmm ?
PS: Czemu odpowiadasz na posty skierowane do KUBY, a nie do CIEBIE n Niech Kuba sam się wypowie, przecież ma 18lat (rocznikowo) n
Nie uwazam tego za chamstwo jesli kogos nie lubie nie mowie mu czescc anie ie z nim nie witam, to jest calkowicie normalne
UA:
iwan10 napisał(a):A co do stereotypu polaka to niemamy chyba najlepszej opinii na swiecie.
Nawet niemcy ostatnio pokazali to w reklamie media marktu...
Ale czy kazdy polak jest złodziejem?
UA:
niunka napisał(a):Ja tak troche nie na temat,ale czy gdzies ta reklame mozna zobaczyc ?
Ewentualnie czy moglby mi ktos ja w jakis sposob udostepnic ?
Dziekuje![]()
pozdrawiam
Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]