Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Wyślij odpowiedź

Gdzie sie bawicie w "wolnym" czasie??

Pub, bar
3
23%
Dyskoteka w klubach
2
15%
Kawiarnia, pizzeria
3
23%
Dom
1
8%
Nigdzie ( brak czasu lub inne powody)
1
8%
Inne miejsca
3
23%

Razem głosów : 13

Gdzie sie bawicie w "wolnym" czasie??

09 Lis 2005, 18:55

Gdzie spędzacie wolny czas w weekend ??
Ja zazwyczaj wybieram sie ze znajomymi bo baru na pare piwek (czasami zdarza sie że przesadzimy i niewiemy jak wytoczyć sie z baru bo wyjść nie jesteśmy w stanie)
A czasami jak mam ochote to na jakieś disco sie wyskoczy :D

09 Lis 2005, 19:02

Ja sie najczęsciej bawie w domu w moim pokoju klockami lego. A tak an serio to ni mam czasu na zabawe :(

09 Lis 2005, 20:10

W pub'ach, na imprezie, w domu, zdaży się wyjść na pizze, czasami brak czasu na wszystko. Różnie to bywa. Zależy czy się wogóle chcę iść czy nie, czy jest wolny czas czy też nie i czy jest z kim. To na tyle. :)

09 Lis 2005, 21:54

zazwyczaj w soboty jade na dyskoteke ale jak nie to z kumplami cos organizyjemy
Ostatnio edytowany przez janczak9, 17 Sie 2012, 10:58, edytowano w sumie 1 raz

10 Lis 2005, 13:27

U mnie to różnie bywa, dopóki mieszkałam w Łodzi, wszystkie kluby studencie na Piertynie, puby, ogródki, pizzernie..
Czasami zdarzały się domówki, ale sporadycznie.
Teraz.. hmmm zabardzo nie ma gdzie się wybrać, nawet jak już coś sie znajdzie to jest problem z transportem, więc jeżeli nie załawi się"trzeźwego szofera" to z buta 12km, bo tam dopiero coś jest.
Więc, jak zobaczyłam ten post, od razu beka. Wczoraj mi się zachciało iść na balety: w jedną strone elegancko okazją, a spowrotem 12 kilosów z buta , bo nic nie jechało!!

Ale ogólnie wielkie kluby (m.in. Protector, Brzeski, Ekwador itp) górą!!! :grin: :grin:

10 Lis 2005, 15:48

ja ide z dziewczyną na randki albo z kumplami do pabu

11 Lis 2005, 17:21

jeżeli chodzi o imprezki, to jest raczej tak, że wolę ostatnio wielkie eventy, dziś np. wróciłam z Poznania gdzie było Independance....niesamowita sprawa, polecam wszystkim....a jeżeli nie ma w planach event'ów....to zostają kluby... :twisted:

12 Lis 2005, 01:43

Dokładnie, preferuje ten sam klimat co koleżanka :) :)
Tam to się dopiero dzieje...

13 Lis 2005, 10:02

Na piwo do Pizzeri najlepiej w Piatek wieczorem!!

13 Lis 2005, 16:36

u znajomych w groni kumpli jest zawsze najlepiej

13 Lis 2005, 18:44

Łooo wczoraj się zabawiliśmy...
Jakiś bar z karaoke. Zawsze myślałam, że takie coś to kaszana, a tu proszę nawet nienajgorzej :grin: :grin:

13 Lis 2005, 22:23

Ja uważam że najlepsze są imprezy nie planowane :D
Nagle ktoś żuci hasło robimy imprezke i nagle zorganizowanie jest niesamowite na momencie idzie sie po zaopatrzenie do sklepu i zabawa jest boska do białego rana i taką bibe sie pamieta :509:

14 Lis 2005, 00:15

ogólenie jakies knajpy ale budza sie w sobote rano nigdy nie wiem gdzie wylądyje wieczorem
Wyślij odpowiedź