TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
No teraz to mnie pozytywnie zaskoczyłeś.(Czemu sam na taki topic nie wpadłem?)Ja sylwestra będę spędzał na publicznej imprezie. Dokładnie to znajomi wynajmują salę w szkole i tak się złożyło że idę. Ale będzie jazda.
Przy okazji życzę pozostałym udanego sylwka.
Pozdro
Jeszcze do ostatniej godziny sam nie wiem. Mam do wyboru VALENCJA albo u znajomych (sylwek tak do 10 osob) lub też sam w domy (sylwek na forum.instalki.pl)
Zycze Wszystkim miłej zabawy i żeby ten nowy rok był lepszy od poprzedniego.
Tak mnie wychowali: Ojczyzne kochać trzeba i szanować , nie deptać flagi i nie pluć na godło.
a no witam witam w 2008!!! .......udało mi sie jakoś z wyra wykulać ........tirex52 ty sie tak nie ciesz z tego konkursó bo i tak pewnie ja go wygram ...........hehehe.......nie no żart....powodzenia życze w konkursie i wszystkiego dobrego w 2008!! ......
pzdr
Piszę poprawnie po polsku.
Nie dyskutuj z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem zniszczy doświadczeniem....