Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.
Zablokowany temat

29 Cze 2008, 21:14

LucaS ja lubie sprawiac prezenty innym wiec nie jest to dla mnie problem, a wrecz przeciwnie.
Nareszcie jutro wolne i caly dzien nad jeziorkiem.

29 Cze 2008, 21:18

Ale wiesz kamuflasz musisz uważać bo dawniej na komunie dawało się rower,lub kasę a teraz pewnie będziesz musiał kupić laptopa :D albo jakiś motorower dzieci teraz inaczej się rozwijają niż nasze pokolenie.

29 Cze 2008, 21:26

kamuflasz napisał(a):LucaS ja lubie sprawiac prezenty innym wiec nie jest to dla mnie problem, a wrecz przeciwnie.
Nareszcie jutro wolne i caly dzien nad jeziorkiem.

Bardziej mi chodzi o bół głowy przy wyborze prezentu i dylematy "czy to, a może to, a może co innego, czy będzie zadowolony z tego czy nie" etc... :P.

@Dawid
Bez przesady, że za komuny tak było. Jeszcze 2-3 alta temu było OK, ale od niedawna jest taki trend, że kupuje się laptopy i inne cuda techniki. Albo jedzie do komunii św. limuzyną :/

29 Cze 2008, 21:30

Moja komunia była 15-16lat temu :P no i u mnie na komunie dostałem zegarek,rower, amige trochę kasy.A ostatnio u kuzyna byłem na komuni to dostał od ojca chrzestnego komputer bez monitora :D ale dostał.

29 Cze 2008, 22:45

Teraz na komunii dzieciaki zbierają po kilka tysięcy ;)

Ale wróćmy do tematy, wakacje raczej w mieście. Jakieś wyjazdy do rodzinki, nad jezioro itp.

29 Cze 2008, 23:08

Dawid255151 napisał(a):Ale wiesz kamuflasz musisz uważać bo dawniej na komunie dawało się rower,lub kasę a teraz pewnie będziesz musiał kupić laptopa :D albo jakiś motorower dzieci teraz inaczej się rozwijają niż nasze pokolenie.

LucaS napisał(a):Bardziej mi chodzi o bół głowy przy wyborze prezentu i dylematy "czy to, a może to, a może co innego, czy będzie zadowolony z tego czy nie" etc... .

Dostanie ode mnie telefon i niech się cieszy :D

A może na wakację stykniemy się w Żaganiu u Mirahza i Rumuna :) Co wy na to :D

30 Cze 2008, 11:31

ja nie mam żadnych konkretnych planów na te wakacje.....na pewno jakieś wypady z kumplami nad jeziorko czy tam na jakieś imprezy.....chciałem się nająć do jakiejś roboty ale nie wyszło ;]....może też poświęce troche czasu na naukę do matury? ;]......

kamuflasz napisał(a):Za to dowiedziałem się właśnie, że zostanę ojcem chrzestnym syna mojej kuzynki <lol> ale jestem happy :D

u mnie to samo xD...tylko, że będę chrzestnym córki mojej kuzynki xD

kamuflasz napisał(a):A może na wakację stykniemy się w Żaganiu u Mirahza i Rumuna n Co wy na to n

za daleko :P....

pzdr

30 Cze 2008, 17:19

tegoroczne wakacje spędzę w szałasie w betonowej dżungli.

A tak na serio to 13lipca inglend do roboty, a potem siedzenie w domu.

30 Cze 2008, 22:38

Ja ostatnio nie przedłużyłem umowy z pracodawcą bo z rezygnowałem z pracy akurat umowa się kończyła, i teraz będę sobie labować przez wakacje, i żyć z oszczędności bardzo nie wielkich :D

01 Lip 2008, 08:51

4,5,6 lipiec -zlot Opel Kadett Klub Polska w skorzecinie

i w sierpniu też na jakiś weekandzik do skorzecina ;d

a tak praca od 16-21 -a potem kino letnie nad maltą ssij ;d

01 Lip 2008, 20:42

ja 14 lipca jadę na 2 tyg na Chorwację do Podgory ;)
A potem będę siedział w domu , czasem na ławce a w sobotę na imprezę . i tak zleci ;D

01 Lip 2008, 20:44

Ja ostatnio słyszałem że wakacje w chorwacji są najtańsze i dużo koloni tam jedzie.

01 Lip 2008, 21:06

Ja to może gdzieś pod koniec wakacji pojadę. Spłaciłem w końcu jeden kredyt to coś więcej gotówki mi zostanie. Tak się zastanawiam nad Zakopanem, dawno tam nie byłem a nad morze mam trochę za daleko. Za granice jakoś mnie nie ciągnie.

03 Lip 2008, 12:58

Co roku ten sam temat
http://instalki.pl/forum/viewtopic.php? ... ie+wakacje

Moze by tak zaczac korzystac z opcji szukaj ? -> http://instalki.pl/forum/search.php

03 Lip 2008, 13:32

Niunka po co odkopywać stare tematy :P dużo userów nowych doszło tutaj na forum to coś się im wyświetla na pomarańczowo i widzą nowy temacik z tego roku ;-)
Zablokowany temat