TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Witam gdzie należy wkleić plik NTLDR? Ponieważ mam problem przed ładowanie systemu WIN XP pojawia się komunikat "Brak pliku NTLDR..."
Mam ten plik od kolegi i gdzie go wkleić do systemu do jakiego katalogu??
PS. Wklejam go z systemu na system...
Z góry dzięki...
trabi146 Musisz stworzyć pewien plik i użyc plytki cd. Kopsnełem ci to do pliku w notatniku. Tam masz napisane, tylko, że ze slashami (ukośnikami) i bedzie działac, gdybym tutaj wkleil to nic by nie dalo bo by tych ukosnikow nie bylo http://rapidshare.com/files/25615621/bla_bla.txt.html
DO ADMINISTRACJI KURDE MAĆ Kiedy będzie naprawiany slash? To już się wkur... robi. Usuwają się same slashe i nikt nic z tym nie robi. Bez tego nie da się normalnie pomagać
Teraz tak dzięki ale mam nowy problem...
Nie mam windowsa na dysku mam jeden dysk(Świeżo po formacie NTFS).
I płyta z WIN XP się nie botuje!(w biosie pierwszy jest DVD-ROM)
Prosze pomóżcie
To samo miałem : teraz instaluje sterowniki itp na nowy system Dzien przed robilem skanowanie uruchamialem kompa z 3x po skanowaniu...
a w PIONTEK 13! komp sie rozjeb**
Najlepsza Strona o Clash Of Clans W PolsceClash Of Clans Najlepsze Forum o COC w Polsce! Clash Of Clans Forum