TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

gg i ogóly czat pytanie

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

gg i ogóly czat pytanie

Postprzez tomek123 » 04 Sty 2007, 18:21

PostUA:

hej mam pytanie zwiazane z programem z gadu gadu. wiem ze jest cos takiego ogólny czat na gg dokladnie nie wiem czy jest ale slyszalem i jak moge go włączyć i czy wogule istaniej taki czat. z góy dzieki.
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Postprzez destyny » 04 Sty 2007, 18:27

PostUA:

Chodzi Ci o konferencje pewnie kilka osób piszących na raz ?

Jeśli tak to przytrzymaj klawisz "CTRL" zaznacz osoby które chcesz aby brały udział w rozmowie kliknij prawy przycisk myszy potem wybierz z menu "rozmowa" i ciesz sie rozmową z kilkoma osobami na raz :) .
"Właściwością człowieka jest błądzić, głupiego - w błędzie trwać."
destyny
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dołączenie: 02 Sie 2006, 09:16
Miejscowość: Łódź
Pochwały: 12

Postprzez tomek123 » 04 Sty 2007, 18:37

PostUA:

dzieki.
tomek123
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 14 Mar 2006, 15:34

Hehe.

Postprzez Encza » 12 Sty 2007, 21:08

PostUA:

Może i chodzi Ci o konferencję, ale jeżeli o czat ogólny to nr. gg do tego czatu o :

31337

wpisujesz /gadaj nick jak wchodzisz,a /spadaj jak wychodzisz ;) . Ostatnio niewiem dlaczego jest on niedostępny -.-''. Przy okazji podam numer do bardzo przydatnego infobota 3217426. Wpisz pomoc! a reszte doczytaj :) .
Nienawidzę stwierdzenia : ''Zwierzęta nie myślą''....
Encza
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Gru 2006, 23:19
Miejscowość: Zabrze

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]