TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

GG i układ klawiatury

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

GG i układ klawiatury

Postprzez gregory_pl » 13 Lut 2006, 00:34

PostUA:

Mój problem polega na tym że czasami w GG zmienia mi się układ klawiatury...i zamiast Y mam Z i na odwrót i klawisze : " odpowiadają ł ń itd... Czy ktoś wie co powoduje ten błąd?
i Jak go naprawić...
Na razie zauważyłem to tylko w GG nie wiem czy przestawia mi się w całym systemie...następnym razem uzupełnię informację..hepl :)
Awatar użytkownika
gregory_pl
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 11 Lut 2006, 14:33
Miejscowość: WLKP

Postprzez TuCHoL JasTroWie » 13 Lut 2006, 02:40

PostUA:

masz Win XP ?

ja mam xpka i bardzo czesto mam ten problem, np na Gg albo GrachOnline na WP :)

u mnie wraca do normalnosci gdy przytrzymam CTRL kilka sekund, wcisne SHIFT i puszcze obydwa klawisze naraz. Sprawdz moze u ciebie tez zadziała :wink:
Awatar użytkownika
TuCHoL JasTroWie
Postujący
Postujący

Dołączenie: 02 Paź 2005, 13:33
Miejscowość: JasTroWiE

Postprzez qazimen » 13 Lut 2006, 10:42

PostUA:

Umnie tez sia tak dzieje na poczatku bylem zdziwiony ale puzniej sie juz skapnołem. Poprostu czasami jak piszesz to Ci sie przełancza ikonce klawiatury na (Polski 241) to trzeba przełonczyc na (Polski)
Image
WŁAŚCIWIE POWIN BYC USTAWIONE NA (POLSKI)
qazimen
Postujący
Postujący

Dołączenie: 13 Gru 2005, 14:44
Miejscowość: Kraków

Postprzez Alvarees » 13 Lut 2006, 15:54

PostUA:

Jezeli tak Ci sie stało to nacisles "SHIFT+ALT" teraz wcisni ponowie shift+alt iwszystko bedzie normalnie Z-Z ,Y-Y
Awatar użytkownika
Alvarees
Postujący
Postujący

Dołączenie: 16 Sty 2006, 19:39
Miejscowość: ŚLĄSK 4 EVER
Pochwały: 2

Postprzez Hpest » 13 Lut 2006, 16:07

PostUA:

Umnie tez sia tak dzieje na poczatku bylem zdziwiony ale puzniej sie juz skapnołem. Poprostu czasami jak piszesz to Ci sie przełancza ikonce klawiatury na (Polski 241) to trzeba przełonczyc na (Polski)
I usunąć ten drugi język "Polski (214)" z opcjii językowych w Panelu Sterowania aby na przyszłość zapobiec takim działaniom.
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez gregory_pl » 13 Lut 2006, 17:15

PostUA:

ok..wielkie dzięki..pozdro
Awatar użytkownika
gregory_pl
Forumowicz