TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

gg

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

gg

Postprzez RainMan » 29 Lip 2005, 12:49

PostUA:

czy np. mój kumpel z listy gg moze mi wylanczac gg?? bo cały czas mi sie gg wyłancza
"DUMNY PO ZWYCIĘSTWIE WIERNY PO PORAŻCE"
Awatar użytkownika
RainMan
Postujący
Postujący

Dołączenie: 12 Lip 2005, 08:03
Miejscowość: R-RZ

Postprzez zebra » 29 Lip 2005, 16:25

PostUA:

Może się zalogować na twoje GG, jeżeli posiada hasło do serwera i zna twój numer GG. Może to nie jest wina kumpla, tylko jakiegoś wirusa w komputerze... Pozdrawiam!
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Lamagalula » 29 Lip 2005, 16:48

PostUA:

A masz firewall-a zainstalowanego ???? Bo jak tak to on moze nie dopuszczac gg do internetu . Pozdrawiam Dzieki
(: Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
Lamagalula
Postujący
Postujący

Dołączenie: 20 Lip 2005, 08:13
Miejscowość: Żywiec , Sosnowiec

GG

Postprzez Hpest » 07 Sie 2005, 11:52

PostUA:

No ja uzasadnie wypowiedz "Lamagalula"
A wiec spróbuj skonfigurowac firewall-a
Poszukaj w opcjach swojego antywirós'a
Napisz jakiego masz anty. :roll:

a co do tego czy twój kumpel moze wyłanczac twoje gg to zastanów sie czy odbierałes ostatnio jakies wiadomosci mail od nieznajomych czy chociazby od niego . 8)
poniewaz mógł ci wygrasc z pc hasła do servera i w ten sposób ma dostep do twojego gg.
Moze sie takze dziac ze skoro zna twoje hasło do servera siedzi na twoim gg i dlatego nie mozesz nie ponowienie połaczyc na ten sam nr gg.
dletego jak juz wejdziesz na gg to zmien hasło do servera i zaostrz czujnosc :wink:
Ok w razie czego wytłumacze jak zmienic hasło do server'a
menu gadu gadu-->ustawienia-->uzytkownik-->twoje konto-->zmien hasło/emial -->otworzy sie okienko gdzie zaznaczamy "zmana hasła".--> w polu nowe haso wpisujemy "nowe haslo " ponizej powtarzamy hasło.
Natepnie gdy juz wybiezemy i wpiszemy odpowiednie hasło do naszego "nr gg" najlepiej aby hasło nie było latwe (to wiadomo) i zebysmy tylko my je znali. Zaznaczamy na "Zmien" -->przepisujemy "kod" i na koniec otworzy sie okienko o tresci "dane rejestracyjne zostały zmienione". i to na tyle .

Pozdrawiam*Hpest 8)
Ostatnio edytowany przez Hpest, 15 Sie 2005, 22:55, edytowano w sumie 1 raz
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Postprzez dawidek14l » 07 Sie 2005, 15:37

PostUA:

ja kiedys sie włamałem kumplowi i wyłaczałem mu gg i zrobił format... :roll:
Instalki.pl rządzi... ;)