TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

ghost

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

ghost

Postprzez adamoo » 06 Kwi 2007, 19:50

PostUA:

probowałem zrobic bratu ghosta na c,plytka bardzo dlugo sie odpalala,w koncu po dojsciu do"local-partycja-to image" wyrzuca komunikat:ten drive jest no valid,i cos tam choose.robie ghosta u siebie-nie ma problemu.co sie dzieje?
Awatar użytkownika
adamoo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 04 Lis 2006, 21:05

Postprzez niunka » 06 Kwi 2007, 23:21

PostUA:

Co to za wersja Ghost-a ?
Jak to plytka sie dlugo odpalala , chciales obraz z plyty zrobic?
Napisz dokldnie co robiles i co za blad sie pokazuje.
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez adamoo » 07 Kwi 2007, 05:59

PostUA:

ghost 2003
jezeli robie obraz partycji lub formatuje z obrazu-[obraz jest na d]-u siebie ,plyta rusza po kilkunastu sek i wsio ok --
tam otwierala sie ok 2 min.probowalem robic obraz c-i wrzucic go na np e,ale po pierwszej operacji-local=>partition=>to image jest error
teraz nie mam mozliwosci przedstawic go dokladnie ale to cos w tym stylu::ten drive jest no valid,i cos tam choose.
Awatar użytkownika
adamoo
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez niunka » 09 Kwi 2007, 10:02

PostUA:

Nie wiem czy ja cie dobrze rozumien,ale wydaje mi sie po tym co piszesz ze chcesz nadpisac obraz partycji C , na innym kompie nie na tym ktorym zostal zrobiony obraz,w takim przypadku jest to niemozliwe.
robiac obraz partycji musisz miec zainstalowany program , podczas tworzenia obrazu ghost schodzi do poziomu dosa i wtedy zapisuje obraz z sterownikami itd i dlatego obraz da sie nadpisac tylko na tym kompie na ktorym zostal zrobiony.

zobacz ten temat -> http://instalki.pl/forum/viewtopic.php?t=4306
Awatar użytkownika
niunka
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 08 Maj 2005, 15:21
Miejscowość: Kempten
Pochwały: 1

Postprzez adamoo » 11 Kwi 2007, 18:28

PostUA:

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
chodziło mi o zwykły obraz partycji
sprawa do zamkniecia
dowiedzialem sie ze ghost czasami koliduje z niektorymi kontrolerami plyty i nie widzi dysku
rozwiazane PARAGONEM
dzieki za poswiecony czas
NO FUTURE
Awatar użytkownika
adamoo
Forumowicz
Forumowicz

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Google [Bot]