TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

GodFather \\\ Czy ktoś wie o co cho ?

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

GodFather \\\ Czy ktoś wie o co cho ?

Postprzez Górexoon » 14 Maj 2006, 14:15

PostUA:

Siemka wszystkim mam problem z gierką bez crack-a nie chciała odpalić a jak zgrałem crack-a to wszystko wygląda że jest OK! ale tylko do momentu kiedy gracza sobie robie a gdy trzeba wpisać imię postaci to nic nie mogę wpisać jak by mi klawiatura umarła , czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby poszło normalnie i dało rade zagrać ? dzięki z góry .
Górexoon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 19:01
Miejscowość: Poland

Postprzez Przestrzeń » 16 Maj 2006, 20:13

PostUA:

Kup sobie orginała, a nie jedziesz na piratach. Takie są skutki gdy się gra na piratach.
Awatar użytkownika
Przestrzeń
Postujący
Postujący

Dołączenie: 21 Lut 2006, 21:21
Miejscowość: Z Stolicy

Postprzez wojtas1125554 » 16 Maj 2006, 22:05

PostUA:

Niechce kłutni ale:... Przestrzeń ty też napewno masz jakiś program nie orginalny więc nie gadaj o ,że ma sobie kupić. A poza tym temat jest o czym innym. A co do tematu to jaka to jest gra?? :P
Awatar użytkownika
wojtas1125554
Postujący
Postujący

Dołączenie: 27 Wrz 2005, 13:03
Miejscowość: ze śmietnika:D

Postprzez Chief » 17 Maj 2006, 10:17

PostUA:

wojtas1125554 napisał(a):Niechce kłutni ale:... Przestrzeń ty też napewno masz jakiś program nie orginalny więc nie gadaj o ,że ma sobie kupić. A poza tym temat jest o czym innym. A co do tematu to jaka to jest gra?? :P

popatrz w temacie i wszystko sie wyjasni!! :D

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Postprzez Górexoon » 18 Maj 2006, 09:55

PostUA:

Przestrzeń napisał(a):Kup sobie orginała, a nie jedziesz na piratach. Takie są skutki gdy się gra na piratach.

To nie jest odpowiedź na pytanie :!:

Więdz mi tu nie filozofuj :!:

takie rady to nic innego jak nabijanie postów , wiec zastanów się nad tematem pytania przeanalizuj dogłębnie i jak nie wiesz co zrobić to po prostu nie pisz :!:

ciekawe czy ty masz same orginały :P
Górexoon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 15 Kwi 2005, 19:01
Miejscowość: Poland

Godfather

Postprzez BoVeR » 22 Maj 2006, 07:48

PostUA:

Górexoon napisał(a):Siemka wszystkim mam problem z gierką bez crack-a nie chciała odpalić a jak zgrałem crack-a to wszystko wygląda że jest OK! ale tylko do momentu kiedy gracza sobie robie a gdy trzeba wpisać imię postaci to nic nie mogę wpisać jak by mi klawiatura umarła , czy ktoś wie co trzeba zrobić żeby poszło normalnie i dało rade zagrać ? dzięki z góry .

Ja myśle, że to jest wina craka. spróbuj pogrzebac w internecie i znajdz innago cracka do GodFathera (napewno jest pare rodzajów craka do Godfathera)
Ty(L)e SeRc, JeDnO BiCiE, (L)egiA nA cAłE żYcIE...

(L)egiA Warszawa, DuMa I SłAwA...
Awatar użytkownika
BoVeR
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Kwi 2006, 20:34
Miejscowość: Łazienkowska 3

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników