TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Gothic! Cała seria

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Gothic! Cała seria

Postprzez wonski » 16 Lip 2006, 11:49

PostUA:

co myślice o grze Gothic?! bo mi się ona bardzo podoba, na pewno jest lepsza od tego całego Morrwinda i Oblivion! teraz czekam na 3 czesc Gothic i mam nadzieje ze mój PC wytrzyma taka grałe :D :D
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 15 Lip 2006, 19:25
Miejscowość: Inowrocław

Postprzez masakra355 » 16 Lip 2006, 12:33

PostUA:

Dość ciekawa seria. Ciekawa jaka będzie wymagająca trzecia wersja? :wink:

A co do Oblivion to mam inne zdanie. Super gra, tylko jaka wymagająca?
Awatar użytkownika
masakra355
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2006, 11:29

Postprzez wonski » 16 Lip 2006, 13:00

PostUA:

G3 to mi ruszy bez penku, ale dobrze by było jakby chodził na co najmniej średnich.
w oblivoiona nie grałem, ale grałem w morrwinda(5 razy próbowałem grać zeby mi sie to zaczeło podobać) wiec mysle ze oblivion też jest taki sam....chociaż może sie myle.
ale w oblivionie nie podoba mi sie to ze tak beznadziejnie koleś walczy, z widoku 1 osoby wyglada nie za ciekawie, a z 3 to też szału nie ma(tak sądze na podstawie screenów) Pozdro.

jeżeli chodzi o wymagania to możesz je znaleźć na tej stronie:

http://www.gothic.phx.pl/gothic3/infopa ... #wymagania
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Postprzez Wodziok » 30 Lip 2006, 09:52

PostUA:

Powiem tak Olivion jest o niebo lpeszy od morrowinda pod wzgledem fabuły i jest bardziej rozbudowana a widok mozesz zmienc :)
Wodziok
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 29 Lip 2006, 15:25
Miejscowość: z pokoju koło okna

Postprzez wonski » 30 Lip 2006, 12:28

PostUA:

tak jak już to powiedziałem nie grałem w obliviona tylko w morrowind, może jak bede miał okazje to pogram w obliviona i zmienie zdanie do tej gry.
wonski
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników