TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Napisz coś więcej o swoim kompie.Spróbuj też przeinstalować gre choć nie wiem czy to coś da .Możliwe że jakiś plik jest zwalony i dlatego nie chce się wlączyć(jeżeli jest to płyta piracka).Zaraz wyślę ci pw więc odbierz.
No to masz na prawde co załowac . Gothic jest spoko przeszłem wszystkie czesci ale 3 nie przejde narazie bo mam za słabego kompa.
Ale w lutym kupuje nowego kompa i dalej nastepne czesci bede grał .
Mi sie wydaje ze mozesz miec za słabego kompa bo jak by to była wina craka to by wyskakiwał komunikat : ze nie ma cos tam cd. a w twoim przypadku nic sie nie uruchamia
Powiem ci ja jedno.
Masz za słabego kompa.
Wiesz jakie on ma wymagania?
Ja u siebie nawet nie marze zeby ja instalowac bo i tak nie pojdzie.
Skoro nie chce sie właczyc a instalacja przebiegła bez zarzutów to jest tylko jedna diagnoza. Abys mogl pograc na swoim komuterze ze 100% komfortem musisz zmodernizowac swoj komputer. Wiecej ramu karty ale nie wiem jaki masz sprzet itp...