TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Gra nie chce się uruchomić

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Gra nie chce się uruchomić

Postprzez Pacior » 23 Maj 2015, 12:07

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/38.0.2125.122 Safari/537.36


Gra zainstalowała się normalnie kiedy jednak chcę ją uruchomić wyskakuje okienko "Aplikacja została źle zainicjowana .......zakończ aplikację" Co jest powodem takiego stanu rzeczy?
Płyta Gł: MSI 970A G43 PLUS
Procesor: AMD FX 6300 6X 3500
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Chiftec 700 a8
Dysk Seygate 80GB sata - dysk Seygate 160GB sata
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel 1866 MHz
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 762
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Gra nie chce się uruchomić.

Postprzez mateo8898 » 23 Maj 2015, 22:52

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.2; WOW64; rv:38.0) Gecko/20100101 Firefox/38.0


Co to za gra? Oryginał czy pirat? Jaki system? Jaki sprzęt?
Image
Image
Awatar użytkownika
mateo8898
Moderator
Moderator
 
Posty: 15378
Dołączenie: 15 Maj 2009, 14:55
Pochwały: 966

Re: Gra nie chce się uruchomić.

Postprzez Pacior » 24 Maj 2015, 18:22

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/38.0.2125.122 Safari/537.36


Wiedźmin 3,nie stać mnie na kupno w sklepie,Win 7 Ultimate,sprzęt jak widać obok.
Płyta Gł: MSI 970A G43 PLUS
Procesor: AMD FX 6300 6X 3500
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Chiftec 700 a8
Dysk Seygate 80GB sata - dysk Seygate 160GB sata
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel 1866 MHz
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 762
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg

Re: Gra nie chce się uruchomić.

Postprzez reyden1982 » 24 Maj 2015, 19:51

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; rv:25.4) Gecko/20150509 Firefox/31.9 PaleMoon/25.4.1


Jaki masz dokładnie system - 32 bit czy 64-bit ?

Masz o wiele za słaby procek i za mało ramu do uruchomienia gry .

W3 ma w wymaganiach minimalnych 6GB ramu i Phenoma II X4 940 / I5 2500K - procki o wiele mocniejsze niż twój X2 , w dodatku mają 4 rdzenie .

Do tego wymaga systemu 64-bit .

Może to jakaś blokada w stylu wykrywania ramu ( jak COD Ghost )
reyden1982
Forumowicz
Forumowicz
 
Posty: 96
Dołączenie: 09 Sie 2014, 21:38
Pochwały: 2

Re: Gra nie chce się uruchomić

Postprzez Pacior » 25 Maj 2015, 20:11

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/38.0.2125.122 Safari/537.36


Mam Win 7 64-bit. No ale dobra ...dam se spokój...może kiedyś stać mnie będzie na lepszego kompa. Tylko mnie wk....ia że kiedyś jak gra wymagała lepszego sprzętu to można było ją uruchomić ale strasznie się zacinała..a teraz nawet nie chce się uruchomić!Żenada.
Płyta Gł: MSI 970A G43 PLUS
Procesor: AMD FX 6300 6X 3500
Karta Graf: Gigabyte Geforce GTX 660 version OC
Zasilacz :Chiftec 700 a8
Dysk Seygate 80GB sata - dysk Seygate 160GB sata
Karta muz.-Yamaha-DS-XG
Pamięć:16 GB 2X8 dual chanel 1866 MHz
Windows XP-Profesjonal SP3
Win 7 Ultimate 64
SAMSUNG LED Full HD

pacior9@tlen.pl
Skype-pacior-muzykant
Awatar użytkownika
Pacior
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie
 
Posty: 762
Dołączenie: 06 Lip 2005, 01:06
Miejscowość: Elbląg


Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]