TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Graka Leadtek 350XT TDH

Wszystko co wiąże się ze sprzętem komputerowym.

Graka Leadtek 350XT TDH

Postprzez Richie » 16 Gru 2005, 17:18

PostUA:

Hi, kupilem uzywana karte, system ja rozpoznaje, ale nie moge zainstalowac sterownikow. W porcie PCI siedzi Leadtek TV Karta.
Otrzymuje meldunki, ze albo karta pracuje niewlasciwie albo dane niedozwolone orginalnie; Dateien unzuläsig
Moje pytanie; czy moze karta telewizyjna szkodzic w procesie instalacji?
A moze ktos wie jak mozna sprawdzic czy w ogole karta jest sprawna.
Richie
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 16 Gru 2005, 17:06

Postprzez Mac » 16 Gru 2005, 18:46

PostUA:

jak ci wyswietla obraz jest sprawna a do dobrego systemu stery instalujesz jaki masz system??
Wyjmij tuner tv (kompa wyłącz zanim wyjmiesz) i sprobuj.
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 21 Lip 2005, 19:07
Miejscowość: Żywiec
Pochwały: 6

Postprzez Richie » 17 Gru 2005, 10:27

PostUA:

Karta usunieta i nic. Czego ja nie probowale stery "w lewo i prawo" instalowlem. Stery Nvidi tez wgrywalem ( najnowsze i te starsze tez wyprobowalem)
Z CD instalacja odbywa sie poprawnie, a po nowym stacie wyskakuje chmurka - nowy sprzet ( Videocontroller ( VGA Kompatibel)
Przy pomocy Winasystenta - wyszukuje sprzet, znajduje instaluje a na koniec meldunek nastapil blad przy instalacji "dane nie dozwolone". W orginale Daten sind unzuläsig.
Kupie nowego twardziela i zainstaluje wszystko od poczatku.
Apropos moj system MB - MSI K7N2 Delta-L, Athon 2500, RAM 512 Samsung CL2, HDD 80GB-Samsung, Zas. Enermax 365AX-VE
Przy okazji pytanko w Biosie AGP Fast Write - co to jest?
Richie
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Mac » 17 Gru 2005, 17:45

PostUA:

przyspiesza zapis do ramu na karcie masz niemieckie windows??
zainstaluj winxp pro nie wiem czemu sie tak dzieje spróbuj przełozyc tuner w inny slot pci zresetuj cmos
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Richie » 18 Gru 2005, 07:00

PostUA:

Mam niemiecki Windows bo mieszkam u szkopkow.
Zainstalowalem wszystko od nowa i poszlo jak po masle. Teraz bede sie zastanawial co w starym zmienilem, ze nie chcial nowego sprzetu zainstalowc.
W sprawie kompow to ja jestem amator-chalupnik tzn. wiem, ze nie wiele wiem. tu mam pytanko; co to jest CMOS duzo otym czytalem, ale dokladnie nie wiem do czego to sluzy.
Richie
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Mac » 18 Gru 2005, 17:34

PostUA:

ustawienia biosu tam sa jak zresetujesz przywraca domyslne to co wykryje zeby nie musiał znowu wykrywać wszystkiego po kolei
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Richie » 18 Gru 2005, 18:08

PostUA:

Nie wiem czy pod dobry adres pukam, ale moze moge od ciebie uzyskac pomoc.
Moj problem to, ze nie moge wejsc na Bios bo po nacisnieciu na Entferne/Delate otwiera sie czarne okno z kursorem w lwewym gornym rogu.
Nastepnie moge tylko resetowac. System dziala poprawnie.
Zaznaczam jest to MSI Barebone 651 v.1.0
Do Biosu musze sie dostac bo nie dziala mi HiFI modus. Chcialbym przeprowadzic update, ale po pierwsze nigdy tego nie robilem, a po drugie cos takiego jak BIOS Caechable musze aktywowac.
Jak myslisz, jesli wyloszuje CMOS bedzie dzialal BIOS normalnie?
Richie
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Mac » 18 Gru 2005, 18:28

PostUA:

powinien jak nie to kompa na gwarce do sklepu
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Postprzez Richie » 18 Gru 2005, 18:37

PostUA:

Od co najmniej roku nie ma juz ich w sprzedzy, a ja kupilem za grosze z ciekawosci.
Wzsystko dzialalo, tylko zwiekszylem pamiec i po kilku zwieszeniach stwierdzilem, ze Bios jest "ukryty". Jak sie okazalo nowa pamiec byla zepsuta.
Dzieki za porady.
Dzis w nocy bede walczyl jutro dam znac co zdzdialalem.
Richie
Forumowicz
Forumowicz

Postprzez Mac » 19 Gru 2005, 08:36

PostUA:

ale na barebony od MSI są chyba 2 lata i nie obchodzi cie to że nie ma ich w sprzedazy maja wymienic i juz
Mac
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Powróć do Sprzęt komputerowy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]