TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

GTA: SA -latanie Hydra

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

GTA: SA -latanie Hydra

Postprzez Włodi » 29 Sty 2007, 20:04

PostUA:

mam problem z tym samolotem w gta san andreas. wszedlem do niego, unislem sie w gore, schowalem kola i chce leciec prosto ale samolot ktory zostal okrzykniety mianem najlepszego w grze wlecze sie gozej niz jetpack. moze jest inne ustawienie klawiszy ale nic nie znalazlem. probuje nim latac jak hlikopterem: za pomoca myszki dziob daje w dol i wciskam "W" zeby utrzymywal wysokosc ale w hydrze to nie dziala. jak mam tym latac?
Kto pyta - czasem błądzi.
Awatar użytkownika
Włodi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Sty 2007, 13:14
Miejscowość: z sypialni obok duzego pokoju w Gdyni

Postprzez No name » 29 Sty 2007, 20:15

PostUA:

Na klawiaturze NUMLOCK cyferkami: 2 i 8 Zmienia się pozycje silników :) :smile:
Chcę być optymistką. I, kurtka, będę!
A jak dorosnę to zostanę Władcą Ciemnośći xD
Awatar użytkownika
No name
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Sty 2007, 09:04
Miejscowość: miasto z ratuszem i fontanną

Postprzez Arexe » 29 Sty 2007, 22:16

PostUA:

jesli dobrze pamietam to musisz przechylac dziób do przodu i leciec jak ci idzie do gory to znowu troche w dół i tak sie tym lata i to chyba bylo szybsze od tego jetpacka ale za dobrze nie pamietam do juz dawno nie gralem w sa
۞₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪۞
Google H4x0r prawdę Ci powie!
Awatar użytkownika
Arexe
Postujący
Postujący

Dołączenie: 08 Kwi 2006, 10:19
Pochwały: 3

gta sanandreas

Postprzez tata » 12 Lut 2007, 11:47

PostUA:

to odp na gta san andreas jezeli chcesz skrecic samolotem w lewo to trzymaj lub przyciskaj Q a jak w prawo to E i jak chcesz lecieć to W i potem lecąc to sterujesz Q,E i srzałka w góre iw dół mi sie tak bynajmiej udaje niewiem czy ci tez się będzie udawać :509:
mir
Awatar użytkownika
tata
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 17 Lip 2006, 12:08
Miejscowość: Starogart-gd

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników