TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Gta San Anders

Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)

Gta San Anders

Postprzez mazi » 31 Paź 2004, 16:43

PostUA:

Co z nowym GTA!!! Czy już pojawiła się na polskim rynku wersja na PC?Gdzie można dostać? I czy jest COOL jaki inne części tej dobrej gry?
mazi
mazi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 09 Paź 2004, 19:12
Miejscowość: lobez

Postprzez Sauron » 31 Paź 2004, 20:06

PostUA:

GTA:SA pojawi sie na PC dopiero w maju .powiedzialbym naetw ze jest lepsza od wszystkich razem wzietych ,jesli nie chcesz czekac do maja to kup PS2
Sauron
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 27 Paź 2004, 00:19
Miejscowość: Poznań

Postprzez max » 01 Lis 2004, 18:02

PostUA:

Ja tam wole gta Vice city, ale równieź czekam na nowość rockstara.
max
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 01 Lis 2004, 17:58

Postprzez maciek » 01 Lis 2004, 21:59

PostUA:

ja nie wiem ale slyszalem ze jest szansa na styczniowa premiere i osobiscie uwarzam ze ani jedna z poprzednich czesci GTA nie dorowna sand andreas a przynajmniej mam taka nadzieje (sry za bledy ortograficzne jesli takie bylu ;p)
maciek
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 25 Paź 2004, 20:34

Kazik

Postprzez kazik » 06 Lis 2004, 19:30

PostUA:

Ja mam juz gta san andreas jak cos to piszcie na numer gg 2390162!!Lepiej zmieniajcie sobie skrzynki pocztowe na wiekszze pojemności ale oczywiscie jak chcecie gta!! :mrgreen:
kazik
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 06 Lis 2004, 19:26

Postprzez milo » 08 Lis 2004, 19:05

PostUA:

Gta San Andreas to jakaś wiocha. Nie lubie gier takiego typu. Szkoda kasy!!!
milo
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 08 Lis 2004, 19:02

GTA już dawno się pojawiło!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Postprzez adam-lemi » 10 Gru 2004, 09:51

PostUA:

Mam GTA SA jest to super giera (PC),owiele lepsza od poprzedników.Ocena:WYPAS ******\6.
SUPERoS GIErA :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
:D
LEMI:
Zajmuję się grami,filmami,programami - komputerem jak i również motoryzacją i telefonami.
adam-lemi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Gru 2004, 09:36

GTA SAN ANDREAS NAJLEPSZAAAAAAAAAA

Postprzez adam-lemi » 21 Gru 2004, 09:01

PostUA:

Ta gra to wypas a Vice City oceniam na 4\6 a San Andreas na 6\6.Vice City jest malo dopracowana.A SA tam mozesz jezdzic:tirem z naczepą,bizonem i duzo lepszymi i innymi pojazdami.
SUPER GIERA!!!!!!!!!!!!A strategie są do dupy!!!!!!!!!!Jak ktos woli strategie niz GTA to niech mi tu nie pisze!!!!!!!!!
:) :) :D :D 8) :lol: :P
LEMI:
Zajmuję się grami,filmami,programami - komputerem jak i również motoryzacją i telefonami.
adam-lemi
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 10 Gru 2004, 09:36

Powróć do Strefa Gracza

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]