TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
ja nie wiem ale slyszalem ze jest szansa na styczniowa premiere i osobiscie uwarzam ze ani jedna z poprzednich czesci GTA nie dorowna sand andreas a przynajmniej mam taka nadzieje (sry za bledy ortograficzne jesli takie bylu ;p)
Ja mam juz gta san andreas jak cos to piszcie na numer gg 2390162!!Lepiej zmieniajcie sobie skrzynki pocztowe na wiekszze pojemności ale oczywiscie jak chcecie gta!!
Ta gra to wypas a Vice City oceniam na 4\6 a San Andreas na 6\6.Vice City jest malo dopracowana.A SA tam mozesz jezdzic:tirem z naczepą,bizonem i duzo lepszymi i innymi pojazdami.
SUPER GIERA!!!!!!!!!!!!A strategie są do dupy!!!!!!!!!!Jak ktos woli strategie niz GTA to niech mi tu nie pisze!!!!!!!!!
LEMI:
Zajmuję się grami,filmami,programami - komputerem jak i również motoryzacją i telefonami.