TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Gta San Andreas

Nie możesz znaleźć potrzebnej aplikacji, napisz o tym, a na pewno użytkownicy forum postarają się pomóc.

Gta San Andreas

Postprzez dawidek14l4 » 19 Cze 2005, 22:02

PostUA:

Gdzie mozna wkleic własna swoja muze do Sa mp3 oczywiscie??Bo znalazłem na tym forum ale wyłaczyłem i nie zapamietałem gdzie to było;/!!!Pomocy:):)
dawidek14l4
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 24 Maj 2005, 10:27
Miejscowość: Czempiń

Postprzez zebra » 20 Cze 2005, 00:11

PostUA:

A bo ja wiem?:) Coś tam słyszałam, że trzeba wkleić pilk MP3 do folderu o tej samej nazwie, gdzie jest zainstalowana gra. Ale czy to działa? Podobno zawodna metoda:) Ale spróbować nie zaszkodzi:) Co złego to nie ja:)
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez arqz » 21 Cze 2005, 22:35

PostUA:

witam
oto podaję link bezpośrednio do strony z torrentem z gta san andreas:
Kod: Zaznacz wszystko
http://www.torrentreactor.net/view.php?id=5116248&tprq=grand%20theft%20auto%20san%20andreas%20hood

znajdziesz download a potem przy pomocy np. Azeurus'a można ściągnąć sobie wymarzone gta: sa d:D i grać, grać, grać d:DDD
pozdrawiam
Awatar użytkownika
arqz
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 21 Cze 2005, 16:47
Miejscowość: gda

Postprzez deamon » 22 Cze 2005, 21:02

PostUA:

a masz może ten program azuerus'a ja tak to mi go prześlij dobra? Mój numer GG 3461319
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Postprzez deamon » 24 Cze 2005, 12:54

PostUA:

Domyślne formaty muzyki w grze to ogg i wav, jeśli wrzucamy te typy muzyki to możemy ominąć punkt pierwszy, punkt pierwszy jest do tego, aby móc odtwarzać MP3, WMA, M4A, itd.

Aby móc odtwarzać MP3 w grze trzeba wykonać następujące kroki:

1. Należy mieć zainstalowanego WMP9 albo 10 (można pobrać z gtasite.pl), albo QuickTime Player.

2. Następnie tworzymy skróty tej muzyki, które chcemy wrzucić do gry.

3. Wchodzimy do katalogu w moich dokumentach: 'GTA San Andreas User Files/User Tracks i tam wrzucamy te skróty.

4. Włączamy grę, następnie wybieramy: Options/Audio Setup/User Track Options i robimy:

Play mode wybieramy :

"Sequential" - jeśli chcemy słuchać muzyki w kolejności alfabetycznej
"Random" - jeśli chcemy,abt muzyka leciała w mieszanej kolejności
"Radio" - jeśli chcemy, aby w przerwach muzyki były reklamy.

Automatic Media Scan ON
Wybieramy Scan User Tracks, od teraz będziemy mogli słuchać naszej muzyki wybierając radio "User Track Player" w samochodzie. Piosenki możesz zmieniać klawiszem F5 lub R

Czasami, gdy wyjdziemy z gry i wejdziemy z powrotem to muzyka w grze może już nie działać (tak jest u mnie niekiedy), wtedy wchodzimy do menu, i tam w user track options wybirermy scan user tracks (mimo iż automatyczne skanowanie mam włączone) , wtedy, za chwilę usłyszymy naszą muzykę

tu masz odpowiedź na twoje pytanie
Ostatnio edytowany przez deamon, 25 Cze 2005, 07:48, edytowano w sumie 1 raz
Jeżeli ci pomoglem to daj mi +
deamon
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Mar 2005, 16:36

Re: Gta San Andreas

Postprzez -Aris- » 24 Cze 2005, 23:47

PostUA:

dawidek14l4 napisał(a):Gdzie mozna wkleic własna swoja muze do Sa mp3 oczywiscie??Bo znalazłem na tym forum ale wyłaczyłem i nie zapamietałem gdzie to było;/!!!Pomocy:):)

Jeśli masz XP to wchodzisz do Moje dokumenty>GTA San Andreas User Files>User Tracks i tam wklejsz mp3
-Aris-
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 30 Kwi 2005, 14:44

Powróć do Poszukiwani!

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]