Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

GTA sanandreas problem z włączeniem

13 Lut 2008, 21:15

Nie jestem jeszcze super w informatyce i dlatego pytam co trzeba zrobić by włączyć GTA sanandreas??? :roll:

14 Lut 2008, 00:06

zainstalować:) a potem kliknąć dwa razy w ikonkę która pojawi się na pulpicie:D

14 Lut 2008, 08:51

I potem musisz umiec troche język angielski bo menu jest po angielsku tak samo jak i misje chyba że sciągniesz sobie spolszczenie

14 Lut 2008, 09:27

nie no to każdy umie ale gdy go zainstaluje i naciskam dwa razy na ikonkę i włącza mi się okienko z napisem: włóż płytę cd. Wkładam i nic naciskam ponów próbę i nic cały czas się pokazuje okienko włóż płytę cd

14 Lut 2008, 09:38

skopiuj cracka.......pewnie jest na płycie.......odszukaj go>>>klik prawym>>>kopiuj>>>>przejdź do folderu z grą>>>>>i wklej........

pzdr

14 Lut 2008, 15:19

musisz wkleić tam gdzie masz plik startowy gry, powinno ci wyskoczyć ogłoszenie czy chcesz pomienić istniejący plik czy coś w tym stylu i już możesz grać:)

14 Lut 2008, 20:58

tylko ja żadnego craka nie widzę

co to jest crack

14 Lut 2008, 21:17

Ludzie skończcie odpisywać w takich tematach...

14 Lut 2008, 21:20

Crack to taki plik który jest przeważnie w pirackich grach tzn nie w orginałach.
Najpier włóż płytę do stacji dysków potem :arrow: wejdz w mój komputer :arrow: wejdz w napęd np D lub E jak wchodzisz w napęd klikasz ppm :arrow: otwórz i tam powinien być folder z crackiem
i postempuj tak jak napisał nawrok888
skopiuj cracka.......pewnie jest na płycie.......odszukaj go>>>klik prawym>>>kopiuj>>>>przejdź do folderu z grą>>>>>i wklej........

pzdr

A jeśli niemasz cracka na płycie to nieproś o niego na forum bo dostaniesz ostrzeżenie zajrzyj w regulamin

pozdrawiam

15 Lut 2008, 20:22

dobra dowiedziałem się z innego żródła
Wyślij odpowiedź