Dyskusje o Waszych ulubionych grach komputerowych :-)
Wyślij odpowiedź

GTA V: Petycja do twórców w sprawie wersji PC

24 Lip 2013, 13:34

Po szczegóły odsyłam tutaj:

http://www.instalki.pl/aktualnosci/rozr ... ji-pc.html

Re: GTA V: Petycja do twórców w sprawie wersji PC

29 Lip 2013, 02:38

Taka petycja nie przyniesie żadnego skutku, jeśli ma być to i tak wyjdzie, a jak ma nie powstać to nie powstanie i juz!
Z resztą mi tam obojętnie, bo i tak wolę gierki mmo rgp typu Taern albo Lineage 2.
Ostatnio edytowany przez Wawi, 04 Paź 2013, 00:01, edytowano w sumie 1 raz

29 Lip 2013, 16:54

A może jednak coś z tego będzie. Jak producent zobaczy, że jest duży popyt GTA na PC to może i wypuści wersję na blaszaka. Jak nie teraz to zwiększy się prawdopodobieństwo, że w przyszłości się pojawi.

01 Sie 2013, 09:51

Ale Rockstar zamierza wypuścić GTA V na PC, tylko zrobi to odpowiednio później. Tak bylo w przypadku czwórki i każdej innej części. A że nie chwalą się swoimi planami... cóż, oni akurat nie muszą o wszystkim informować, aby zapewnić sobie sprzedaż na odpowiednim poziomie.

03 Sie 2013, 14:22

niestety napewno pozniej, już kupuje PS3

16 Sie 2013, 09:35

GTA V wyjdzie na pewno na PC. To są dla nich dodatkowe pieniądze. Tylko będzie trzeba poczekać..

23 Wrz 2013, 10:56

Zawsze wychodzi wersja na PC, petycja nie ma sensu bo i tak niczego nie przyspieszy

08 Paź 2013, 10:53

Nie ma sensu składać żadnych petycji wiadomo jak jest ja bym na miejscu rockstara w ogóle nie wydawał wersji na pc bo jest to stratne i sporo piraci po prostu gry. Tak że jedynie co można robić to po prostu czekać i tyle. W sumie to mam zamiar i tak kupić konsolę i grać na konsolowych gierkach dla mnie jest to wygodniejsze i zawsze było ;)
Wyślij odpowiedź