TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
hej mam pytanko czy jest jakas mozliwosc zeby uruchomic gta vc bez płyty nie jestem pewien ale chyba mozna sciagnac specialnego craka prosze o link skad by mozna pobrac licze na waszom pomoc
no nie bo nie moge tak zrobic bo mam płytke play ale ma pare rysek i nie moge jej przegrac próbowałem za pomocom virtual cd ale nie pykło wiec moze ktos mi powie skad by mozna pobrac płytke play
w alkoholu poszukaj opcji omijanie blednych sektorów i ja poprostu zaznacz wszytsko bedzie wtedy oki!!
ominie sektory plyty ktore sa zle jesli beda to malo istone ingormacje to gra napewno poradzi sobie z obrazem
Wkladasz plytke do napedu,uruchamiasz alcohola wchodzisz w kreator kopiowania,podajesz naped z plytka,zaznaczasz ignoruj bledu odczytu i klikasz dalej i podajesz miejsce zapisu,nazwe dla pliku i i jedziesz.
tego sie nie da spieprzyc.