TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Próbowałaś . Ale dziś zainstalowałam jeszcze raz i sterowniki Nvidia czy jakoś tak i jest dobrze . A już tak nie marnując tematu, ma ktoś jakieś ciekawe kody do tej gry, które nie tak łatwo znaleźć w necie?
Nienawidzę stwierdzenia : ''Zwierzęta nie myślą''....
Encza napisał(a):Przy ładowaniu ''New Game'' pasek dochodzi do połowy i tak stoi. Czekałam nawet godzinę i nic. Co się dzieje?
włącz grę i daj na NEW GAME i jeżeli zatnie Ci sie gra nacisknij SPACE [spacja] bądź Return [enter] najprawdopodobnie wyskakuje to błąd aplikacji,który jest spowodowany złą wersją cracka. Jeżeli takowy błąd wyskakuje Ci pobierz inną wersje cracka i powinno być wszystkoe elegancko
Albo koleś zassał wersje Rip i teraz jest problem
Spałek dobrze mówi spróbuj pokombinować z crackami jak nie da rady to te GTA musi być ładnie styrane
mówię tak bo sam posiadałem taka wersje
Człowiek, który porusza się w tłumie, nie dojdzie dalej niż inni. Ten, który chodzi samotnie, może znaleźć się tam gdzie jeszcze nikogo nie było.