TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Elo , mam problem jak zakładam server dedykowany przez hamachi, koledzy wbijają ale ja mam lagi duże,wachaja sie tak samo u kolegów od 100 - 200 momentami,co zrobic lub jaki program wgrac aby tych lagow bylo znacznie mniej?? Prosze o propozycje:)
No to zależy od twojego łącza i możliwości uploadu. Im więcej wiary do Ciebie wbije tym większe pingi będą. Najlepiej niech zawsze zakłada ten, kto ma najlepsze łącze i jak najwyższy upload.
Nie to chodzi,Mam Neo 512 jak zakladalerm kiedys przez hamachi normalnie bez dedicated server,to goscie mieli pingi po 60 - 70, a kiedy zalozylem dedicated server to byly juz po 100 - 200 itd wiec cos w tym musi byc..
Co zrobic