TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

HAMACHI! Problem z instalacją...

Problemy dotyczące sieci Internet, konfiguracja sieci LAN, WLAN, konfiguracja serwerów. Rozdzielanie połączeń internetowych. Rozwiązywanie problemów związanych ze sprzętem i oprogramowaniem. Routery, huby, switche, anteny itp.

HAMACHI! Problem z instalacją...

Postprzez _D_@_N_!_0_ » 05 Kwi 2010, 21:36

PostUA: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl; rv:1.9.1.8) Gecko/20100202 Firefox/3.5.8

Witam!
Jeśli ten temat już był poruszany, to z góry przepraszam, szukałem na całym forum, jeśli jednak jest taki a mogłem coś przegapić to proszę o link do tego tematu. Dziękuje.

Mam problem z zainstalowaniem programu Hamachi. Na początku instalacji wyskakuje komunikat: ,,Instalator odnalazł starszą wersję Hamachi na tym komputerze. Jeśli będziesz kontynuować, program zostanie odinstalowany, a ustawienia zostaną zachowane". A wiec klikam ,,Dalej" i ,,Instaluj". Instalacja jednak nie dochodzi do końca i wyświetla się następujący komunikat: ,,Instalacja LogMeIn Hamachi zakończyła się przedwcześnie z powodu błędu. System nie został zmodyfikowany. Uruchom instalację ponownie później".

Nie wiem co zrobić, żeby móc zainstalować to Hamachi. Szukałem już do w komputerze jakiś plików tego programu ale nic nie znalazłem. Nie wiem, czy tu chodzi o jakieś wpisy w rejestrze czy coś w tym stylu.

Czekam na Waszą pomoc!
Z góry dzięki!!!
Jeśli nie wiesz jak pomóc, nie spamuj.
Awatar użytkownika
_D_@_N_!_0_
Postujący
Postujący

Dołączenie: 17 Sty 2008, 22:56
Miejscowość: Piszczac

Powróć do Sieć Internet, Sieci LAN, WLAN

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot], Google [Bot]