TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
Władca pierścieni to jeden z najfajniejszych filmów jakie kiedykolwiek widziałam. A Star Wars to klasyka i nie mozna powiedzieć że "sux". Wydaje mi się, że Gwiezdne wojny powinien obejżeć każdy. A jak już mówimy o SW to która część podobała wam się najbardziej??
Wczoraj oglądałam Harrego Potter'a 4. Powiem Wam, że nic specjalnego. Zwłaszcza jak się wcześniej czytało książke.
Szkoda kasy na kino, lepiej go zassać
A mi najbardziej podoba się III część SW. Starsi twierdzą, że w tych nowych częściach nie ma 'tego czegoś' a ja uważam że te nowsze są lepsze, no napewno pod względem grafiki czy fabuły to tak do końca pewna nie jestem...