TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

Haslo! Prosze o szybka Pomoc:)

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

Haslo! Prosze o szybka Pomoc:)

Postprzez Hot Sizzle » 22 Maj 2006, 21:33

PostUA:

Mam taki maly problem hmm moze i duzy :D zapomnialem Hasla do Kompa! CHodzi mi o to przystartowaniu Kompa! Co mam zrobic? niechce stracic tych Plikow ktore mam na tym uzytkowniku!Prosze o szybka Pomoc!
Hot Sizzle
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 22 Maj 2006, 21:29

Postprzez kukaszr » 22 Maj 2006, 22:44

PostUA:

moze wystarczy zainstalowac od nowa windowsa <bez formata> poszukaj w opcji szukaj na forum... jest link do programu bootowego ktory moze zlamac haslo logowania
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez lolexander » 22 Maj 2006, 22:47

PostUA:

"moze..."
koles sie konkretnie pyta i oczekuje konkretnej odpowiedzi...
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez kukaszr » 22 Maj 2006, 22:56

PostUA:

co ci sie nie podoba w mojej odpowedzi! jest "moze" ...nie wiem czy napewno... lepsze to niz nic

mysle ze jeseli ten koles jest konkretny to nie zapomniał by swojego hasła! opcja szukaj super nie meczy
Chciałbym umrzeć we śnie jak mój dziadek... a nie jak jego pasażerowie głośno krzycząc :D
Awatar użytkownika
kukaszr
Zasłużony działacz forum
Zasłużony działacz forum

Dołączenie: 29 Gru 2005, 12:16
Miejscowość: Poznań
Pochwały: 2

Postprzez lolexander » 22 Maj 2006, 22:59

PostUA:

a zebys wiedzial ze mi sie nie podoba... kazdy moze popelnic blad lub czegos zapomniec a forum jest po to aby sobie pomagac.

ta sprawa moze w tym wypadku nie jest bardzo powazna, ale moze w innym wypadku takim "moze..." moglbys komus spieprzyc komputer...
lolexander
Postujący
Postujący

Dołączenie: 04 Maj 2006, 14:12

Postprzez Joseph » 22 Maj 2006, 23:04

PostUA:

Zapomnienie hasła wpisywanego w okienku logowania Windows nie jest problemem. Aby wejść do systemu, wystarczy wcisnąć klawisz Escape. Gdy system się uruchomi przejdź do folderu C:\Windows, a następnie odnajdź plik z rozszerzeniem *.PWL. Nazwa tego pliku powinna być identyczna (lub podobna) z Twoją nazwa użytkownika, której przypisane zostało zapomniane hasło. Teraz wystarczy usunąć ten plik, a po ponownym uruchomieniu system wyświetli okno umożliwiające podanie nowego hasła.

I mam nadzieję że po kłopocie.
Awatar użytkownika
Joseph
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 23 Lis 2004, 17:53

Postprzez Chief » 23 Maj 2006, 00:29

PostUA:

ctrl+alt+del ( jesli nikt nie jest zalogowany) wbijasz sie na konto Administratora i sciagasz co ci jest potrzebne i po bolu !!!

Nie musisz nic kombinowac!!

pozdrawiam
Awatar użytkownika
Chief
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 08 Gru 2005, 22:26
Miejscowość: Warmia

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]