TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

hasło w biosie

Tutaj możecie pisać o czym się tylko podoba, tematyka dowolna... niekoniecznie związana z oprogramowaniem.

hasło w biosie

Postprzez iwan10 » 19 Sty 2006, 20:53

PostUA:

WITAM :D
Mam taki problem, musze złamać hasło w biosie. Mam czasem dostep do kompa wiec moge to robic z windowsa. Chodzi mi o to zeby go nie wykasować a tylko poznać. Prosze o jakis sposób lub programik :wink: :wink:
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Postprzez manius23 » 20 Sty 2006, 07:32

PostUA:

Wydaje mi sie ze niema takiej mozliwosci,mozna je jedynie usunac lub zmienic,ale tu trzeba przelozyc zworki na plycie glownej lub zresetowac bios wyjmujac baterie na 2-3minuty.
Awatar użytkownika
manius23
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 06 Lut 2005, 12:22
Miejscowość: stąd ?

Postprzez iwan10 » 20 Sty 2006, 12:03

PostUA:

Chyba cos znalazłem...
Jakieś hasła serwisowe http://www.technik.swiebodzin.pl/edukac ... ssword.htm
i na tej stronce jest jeszcze programik ktory odczytuje wszystkie kombinacje na ktore mozna wpisac dla ominiecia tego hasła.
Teraz musze to tylko zgrac na płytke i sprubuje czy działa.
iwan10
Postujący
Postujący

Dołączenie: 28 Paź 2005, 18:36

Powróć do Free Post

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Brak zarejestrowanych użytkowników