TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu [X]
mam problem z mojim avastem4. problem polega na tym że program nie chce mi sie aktualizować a co gorsza baza wirusow tez i niewiem co robić a niechce robić formata odrazu można tesz pisać na gg nr to 6764742
CzaS MA TO DO SiebiE żE PłyniE NiE CzekająC NA NiC
Z tą reinstalką może i nie głupi pomysł, ale prawdopodobnie możesz mieć zły klucz aktywacyjny i poprostu się żuca. Poszukaj innego klucza który by pasował a program napewno sam sie będzie aktualizował kiedy zajdzie potrzeba. Ja tez korzystam z Avasta 4 i hula jak szalony. Powodzenia
właśnie mam zarejestrowany i reinstalowałem go i to nic nie pomaga gdzie moze byc przyczyna?czy mozliwe ze wlazl jakis plik który blokuje aktualizacje bo żaden program nie chce sie aktualizować!!
CzaS MA TO DO SiebiE żE PłyniE NiE CzekająC NA NiC
No cóż, jeźeli piszesz że żaden program nie chce się aktualizować to może być sprawka jakiegoś wirusa lub robaka. Może cie blokować i po prostu nie połączysz się serwerem Avasta. Spróbuj innym antywirem przeskanować kompa, lub jakimś antytrojanem. Znajdziesz coś na Instalki.pl. Powodzenia