Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.
Wyślij odpowiedź

Hej mam problem z avastem4 kto mi pomoże?

12 Maj 2006, 15:17

mam problem z mojim avastem4. problem polega na tym że program nie chce mi sie aktualizować a co gorsza baza wirusow tez i niewiem co robić a niechce robić formata odrazu można tesz pisać na gg nr to 6764742

12 Maj 2006, 15:37

odinstaluje całkiem Avasta i pobierz najnowszą wersje z www.instalki.pl
Zainstaluje ją i zaktualizuj baze.

Jak nie zadziała to polecam NOD'a 32 :wink:

pzdr.

12 Maj 2006, 17:41

Witam :)

Z tą reinstalką może i nie głupi pomysł, ale prawdopodobnie możesz mieć zły klucz aktywacyjny i poprostu się żuca. Poszukaj innego klucza który by pasował a program napewno sam sie będzie aktualizował kiedy zajdzie potrzeba. Ja tez korzystam z Avasta 4 i hula jak szalony. Powodzenia

Pozdrawiam :D :grin: :) :smile: 8) :lol: :wink:

12 Maj 2006, 17:55

no tak... nie pomyślałbym, że ktos kto korzysta z Avasta, nie jest zarejestrowany :P w dodatku, że rejestracja jest darmowa :P

Wersje Home można zarejestrowac pod TYM adresem :wink:

pzdr.

właśnie nie

12 Maj 2006, 23:09

właśnie mam zarejestrowany i reinstalowałem go i to nic nie pomaga gdzie moze byc przyczyna?czy mozliwe ze wlazl jakis plik który blokuje aktualizacje bo żaden program nie chce sie aktualizować!!

13 Maj 2006, 08:23

No cóż, jeźeli piszesz że żaden program nie chce się aktualizować to może być sprawka jakiegoś wirusa lub robaka. Może cie blokować i po prostu nie połączysz się serwerem Avasta. Spróbuj innym antywirem przeskanować kompa, lub jakimś antytrojanem. Znajdziesz coś na Instalki.pl. Powodzenia

Pozdrawiam :D :grin: :smile: 8) :lol: :wink:

13 Maj 2006, 11:59

Możesz też zrobić skanowanie online, buttony znajdziesz po lewej stronie na instalki.pl :wink:

pzdr.
Wyślij odpowiedź