TA STRONA UŻYWA COOKIE. Dowiedz się więcej o celu ich używania i zmianie ustawień cookie w przeglądarce. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki.
Od dnia 25.05.2018 r. na terenie Unii Europejskiej wchodzi w życie Rozporządzenie Parlamentu Europejskiego w sprawie ochrony danych osobowych. Prosimy o zapoznanie się z polityką prywatności oraz regulaminem serwisu  [X]

help!!!

Posty związane z oprogramowaniem. Odpowiedzi na nurtujące Was pytania.

help!!!

Postprzez Tomasz Krysmann » 13 Lip 2005, 00:56

PostUA:

Nie jestem pewien czy to odpowiedni dział ale warto spróbować. No więc Mam nowgo kompa i ne odtwarza mi mowy z DVD ani zDiVX w żadnym programie. Próbowałem: Power DVD, Win DVD, All Playera no i oczywiście media playera Sciągnąłem więc pakiet kodeków: ACE Mega CoDecS Pack 6.03 Professional Edition i ciągle nic. Zaznaczam że chodzi wyłącznie o mowę w filmach bo z tlem i muzyką nie mam problemów. Co robić???
Tomasz Krysmann
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2005, 00:44

Postprzez zebra » 13 Lip 2005, 01:09

PostUA:

Spróbuj zainstalować ponownie sterowniki do karty dźwiękowej. Sprawdź, jaka jest konfiguracja ustawień audio w Start--->Panel sterownia--->Dźwięki i urządzenia audio, tam na zakłądce Głos sprawdź, czy jest urządzenie, którego używasz do odtwarzania głosu. Więcej opcji masz też w narzędziu diagnostycznym DirectX. Start--->Uruchom...--->wpisujesz dxdiag. Klikasz na zakładki Muzyka, Dźwięk. Wykonaj testy urządzeń i sprawdź zgodność zainstalowanych sterowników.
zebra
Aktywny w piśmie
Aktywny w piśmie

Dołączenie: 11 Cze 2005, 21:40
Miejscowość: ...Stąd

Postprzez Tomasz Krysmann » 13 Lip 2005, 14:41

PostUA:

Wielkie dzięki spróbuję
Tomasz Krysmann
Forumowicz
Forumowicz

Dołączenie: 13 Lip 2005, 00:44

Postprzez Hpest » 24 Lip 2005, 02:20

PostUA:

witamzebraznów sie spotykamy
ja mysle ze to powinno poskótkowac byc moze masz po prostu głosnosc mikrofonu wyciszona bo tak jest standartowo.
a przedewszytkim musisz skonfigórowac swoje uzadzenie do nagrywania głosy mysle ze nic juz nie musze dodawac zebra powiedziala dosc duzo.
BAY 8)
--------->
Awatar użytkownika
Hpest
Zacny pisarz
Zacny pisarz

Dołączenie: 23 Lip 2005, 22:37
Miejscowość: [E]lita..

Powróć do Programy

Kto jest na forum

Zarejestrowani użytkownicy: Bing [Bot]